Ga de wereld in en ervaar wie jij zelf bent. Door naar anderen te kijken, te zien wat zij doen en HOE zij iets doen, voel jij in jezelf hoe dingen voor jou zijn. Hoe ze voor jou voelen en of je het ermee eens bent of juist niet. Jouw eigenwaarde gevoel is helder en duidelijk of juist niet (meer). Stop stresssymptomen wil zeggen dat je kunt leren jouw waarheid te zien, te voelen en te ervaren en dat je dan ook jouw zelfvertrouwen voelt groeien.

Het leven vraagt jou om jouw eigen leven te leven en niet dat van een ander.

stop stresssymptomen

Het kan soms een hele worsteling zijn om te weten, te voelen en echt te ervaren wie jij zelf bent. We hebben allemaal geleerd om ons aan te passen.

–          Aan de familie

–          aan de omgeving

–          aan de cultuur

–          aan allerlei regels en wetten

–          en nog veel meer.

We doen dingen omdat het zo “hoort” en vergeten om naar ons eigen binnenste te luisteren. Stop stresssymptomen wil niets anders zeggen als dat je opnieuw kan leren luisteren naar je eigen diepste ik. Gezondheidsproblemen, van het hebben van stress tot een stevige burnout of depressie, van een gebroken been tot een hernia en alles wat er tussenin zit, kan je je eens af gaan vragen waarom jou die klachten en kwalen overkomen.

Het zal echt niet zo zijn dat er meteen een antwoord opkomt maar het feit dat je er eens mee bezig gaat zijn kan vele deuren voor je gaan openen. Stop stresssymptomen betekent dat je zelf ja kunt zeggen tegen educatie waar jij het kunt leren.

Je gaat zaken totaal anders zien, je gaat anders om met dingen en het grootste gevolg is dat je je enorm beter gaat voelen. Dit is een stuk persoonlijke ontwikkeling wat je dan gaat doen.

Elk mens is een uniek wezen en dient ook als zodanig beleeft te worden!

Dit vergeet men vaak. Natuurlijk zijn we graag bij “de groep” en “horen we er graag bij”. Stop stresssymptomen programma’s zouden niet nodig zijn als we allemaal hetzelfde waren, dan waren we het altijd eens met elkaar maar nu niet. We voelen het echt anders, we voelen onze eigen ik, maar helaas durven we er niet altijd voor uit te komen.

We denken onze eigen gedachten en hebben onze eigen echte emoties die komen en gaan. Wij zijn authentieke en autonome wezens en dienen ook zo te leven.

Doe je dat niet dan zijn klachten een signaal dat er iets dient te veranderen.

Stop stresssymptomen voorgoed en jouw leven gaat weer stromen, je krijgt volop energie om die dingen te doen die jij graag wil.

Inzichten in jezelf verkrijgen door ECHT naar jezelf te gaan luisteren. Je leven krijgt weer kleur, je hebt weer zin om dingen te doen, te ondernemen.

Door verhalen van anderen, informatieve artikelen, psychologische modellen en inspiratieverhalen te lezen ga je die toetsen aan jezelf. Gelden ze voor jou of juist niet. Ervaar jij het ook zo of juist niet.

Door het leven van anderen te observeren, te voelen wat het met jou doet, ga jij jezelf beter leren zien en kennen. Wie ben jij en hoe wil jij het hebben. Leef jij grotendeels het leven zoals jij het wil of handel je naar het leven zoals anderen willen dat jij het doet?

Stop stresssymptomen betekent dat je verkregen inzichten gaat toepassen in jouw leven. Jij bent het waard om jezelf te zijn. Je zult het direct voelen in alle vezels van jouw lichaam. Je komt weer thuis en dat voelt goed.

Vraag GRATIS RAPPORTEN aan en start er gewoon meteen mee.

Op jouw gezondheid!

Meer GRATIS educatie op Facebook en laat jouw gedachten hierover daar achter.