Snelle Veroudering Of Normale Veroudering?

 

snelle veroudering

snelle veroudering

Veroudering in zijn algemeenheid is de verandering van ons lichaam en geest in de tijd. Groei en ontwikkeling van kind tot volwassene en door de fase van het echt ouder worden. Biologischeveroudering, de geleidelijke veranderingen die normaal zijn, daar hebben we het hier niet over.

 

We hebben het hier over abnormale snelle veroudering door het hebben van ………stress klachten, oververmoeidheid symptomen, verschijnselen burnout, hyperventilatie symptomen, depressies of een te drukke leefwijze.

 

Je totale levenswijze heeft enorm veel invloed op een snelle veroudering van je lichaam.

 

Snelle veroudering, succesvolle en niet succesvolle veroudering.

 

Sommige mensen blijken minder gevoelig, voor het krijgen van ouderdomsziektes en symptomen van vroegtijdige en snelle veroudering dan anderen. Succesvolle veroudering heeft twee erg belangrijke componenten, te weten:

1 Goede mentale en lichamelijke conditie.

2 Grote activiteit in het dagelijks leven.

 

Natuurlijk zijn er ook externe oorzaken voor een snelle veroudering aan te wijzen, en dat is beschadiging door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn ook betrokken bij bepaalde processen van signaaloverdracht in het zenuwstelsel.

 

Antioxidanten zouden een bescherming bieden tegen deze negatieve effecten van vrije radicalen.

 

Snelle veroudering tegengaan en fit en vol van energie blijven.

 

–  Je levenswijze bekijken,

–  afstemmen op je eigen wensen en wat jij wil bereiken,

–  samen met iemand die “een gedegen fundament” heeft om deze componenten samen met je te bekijken en bespreken,

is een van de mogelijkheden om jouw snelle veroudering tegen te gaan.

 

Verantwoordelijk zijn voor je eigen gezondheid en welbevinden is een must. Een blij leven hebben betekent vol van energie die dingen doen die jij graag doet tot op hoge leeftijd. En……….als je er dan ook nog geweldig uitziet, een frisse en zeldzaam mooie uitstraling hebt, gaan anderen daar gegarandeerd op reageren en willen zij weten wat jij toch doet.

 

Dat is het compliment wat je krijgt voor je eigen “inspanningen”.

 

Stress klachten zijn al lang totaal niet meer aan de orde als je bewust deze nieuwe fantastische levenswijze gaat integreren in jouw leven. Snelle veroudering is niet meer op jouw van toepassing!

 

Als jij het gevoel hebt, dat je af wilt van het proces van snelle veroudering en je hebt serieus interesse in “succesvolle veroudering” dan kun je GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met tips en vaardigheden die jou daarbij helpen.

Wil jij snellere resultaten ga dan direct naar het zelfredzaamheid programma en ontdek hoe.

Meer lezen kan op FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *