Problemen, moeilijkheden, angst, pijn, verdriet en stress kennen we allemaal in ons leven. Als iemand “gezond” functioneert VOEL je de balans. Problemen ervaren en je ongelukkig voelen of je ongemakkelijk blijven voelen betekent dat je nu iets mag gaan ondernemen. Het gaat niet om continu stabiliteit te voelen in je leven, dat kan niet, maar voorrang kunnen geven aan soepelheid. Het procesmatig voelen en weer doorgaan.

Problemen ervaren of flexibel (leren) zijn, deze vaardigheid uitbreiden zonder je identiteit te verliezen, dat is de kunst.

problemen ervaren

Weten wie jij zelf bent tussen alle anderen, autonoom zijn, en leven in een vrijheidsgevoel. Als je dat voor jezelf kunt bewerkstelligen leef je op een hoog niveau.

Heb jij de vrijheid om te zien en te horen, te zeggen wat jij voelt en denkt i.p.v. wat jij “hoort” te zeggen en wat je voelen “moet”. Ieder mens is anders, uniek en met geheel eigen talenten en vaardigheden.

Stress is het gevolg van negatief denken en doen.  Problemen ervaren betekent vaak dat je niet goed weet hoe met jezelf om te gaan of hoe  in contact met anderen je goed te voelen.

Om meer begrip te krijgen voor jezelf en andersdenkenden is het belangrijk om de juiste educatie tot je te nemen waar je de bepaalde vaardigheden van leert.

We kunnen zelf aan bepaalde “knopjes draaien” om groter, breder, en ruimer te denken wist je dat? En het heeft niets met “goed kunnen leren” te maken.

Wat wij nu weten, wat we geleerd hebben tot nu toe, is niet wat het werkelijk is.

Problemen ervaren we omdat we (nog) niet die hulpbronnen gebruiken, die wel aanwezig zijn, en die ons enorm kunnen helpen daarbij. Positief denken bevorderen!

Er is een wet die zegt: er zal niets voor je worden gedaan wat je niet zelf kunt doen.

Ontdek de wereld van zelfzorg en zelfredzaamheid.

Jouw emoties en gevoelens kunnen je doen groeien en goed voelen en verder brengen op jouw pad. Problemen ervaren betekent dat jij nu de gelegenheid krijgt om daadwerkelijk actie te gaan ondernemen. Jouw obstakels in jouw leven kan jij overwinnen als jij dat wenst voor jezelf.

Kom in beweging en ga op (her)ontdekking naar wie jij werkelijk bent. Er zit veel meer in jou, gegarandeerd. Er bestaat geen samenloop van omstandigheden.

HET IS NIET VOOR NIETS DAT JIJ DIT NU LEEST.

Je zit nog steeds dit artikel verder te lezen omdat jij antwoorden zoekt. Jij vroeg er om. Ik weet dat omdat het bij mij ook zo werkt. Ook jij mag vasthouden aan jouw geloof en waarden en alleen jij weet of en wanneer jij gelukkig bent. Schreeuwen om hulp, problemen ervaren hoeft niet langer te blijven, ook niet bij jou.

Indien jij de wereld kunt zeggen wie ij bent en wat jij gelooft, zonder toe te geven of te aarzelen, ben jij gelukkig met jezelf.

Je hoeft daarom niet volmaakt te zijn. Stop ermee jezelf te veroordelen of anderen. Het nieuwe werken in deze tijd vraagt andere dingen van ons mensen, als een halve eeuw geleden. We zijn massaal gevoeliger aan het worden.

Leer ook groter, breder en ruimer denken en problemen ervaren zal steeds meer verleden tijd voor je worden. Je gaat jouw totale leven meer als een uitdaging zien, je voelt je steeds fitter en energieker worden. Anderen gaan het direct aan je zien.

Denk na over wie jij wilt zijn.

GRATIS Rapporten hier aanvragen en direct starten met jouw persoonlijke ontwikkeling. Leer zelfredzamer te worden!

Op jouw transformatie en welbevinden!

PS. Deel dit bericht zoveel mogelijk door simpelweg hieronder op de deelknopjes te drukken.


1 reactie

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *