De grootste uitdaging waar we met zijn allen voor staan is : HOE EEN MINDSET VAN ZELFREDZAAMHEID/SAMENREDZAAMHEID INTEGREREN. Positief denken bevorderen is zoveel mogelijk doe het zelf burgers creëren die een nieuwe welvaart, eco-maatschappij i.p.v. ego-maatschappij, mede bewerkstelligen.

Psychosociale gezondheid door positief denken bevorderen geeft levenslust voor iedereen die dat wenst.

positief denken bevorderen

Efficiënter (leren) denken om beter in balans te komen, en eigen stress kunnen verminderen op alle niveaus, zal een grote maatschappelijke winst zijn.

We moeten kappen met klakkeloos doen wat anderen zeggen maar zelf actie ondernemen. Alle mensen zij sociale wezens en willen niets liever dan samen zijn en delen.

Positief denken bevorderen door ECHT open te staan voor wat mensen aangeven. ECHT luisteren naar de positieve of “negatieve” geluiden. Er zijn nu eenmaal situaties waar mensen in verzeilen waar ze eventjes over willen “sparren” en “ventileren”.

Mensen kunnen zelf veel meer bewerkstelligen dan dat zij nu denken. Je kunt je eigen gezondheid en welbevinden, en die van anderen, wel degelijk positief beïnvloeden.

Positief denken bevorderen is groter, breder en ruimer leren denken t.b.v. jezelf en tevens t.b.v. anderen.

De wereld is veel groter dan dat jij nu denkt. Breng de emoties en gevoelens “in het veld”, en er ontstaat al “een groter veld”.

Positief denken bevorderen geeft nieuwe veerkracht en flexibiliteit!

Mensen blijven veel beter staande en voelen de balans in hun lichamen komen als zij ruimer kunnen denken. Dit is een proces wat je aan kan gaan. Men kan BEWEGEN naar een meer open sfeer waar weinig EGO-centrisme is, meer bezieling en meer samenwerking.

Positief denken bevorderen is het juist kanaliseren van emoties en gevoelens. Het menselijke component mag belangrijker worden in deze tijd waar velen “vastlopen”.

De vele mensen met depressies, burnout en overspannen klachten vertellen genoeg.

We mogen het zelfs niet meer eens zijn met alle “opgelegde systemen”. De tijd is ECHT aangebroken zodat er meer rekbaarheid kan komen. We moeten het individu de ruimte geven om “anders” te zijn.

Dit is de grote kracht van de toekomst!

Uitersten komen samen en leven samen. Positief denken bevorderen en mensens eigen krachten meer aanspreken. Mensen nieuw levensperspectief bezorgen door EDUCATIEVE PROGRAMMA’S.

Dat is de sleutel tot een groter en breder bewustzijn. Psychosociale hygiëne bezorgen is ECHT noodzakelijk. Menselijke oogkleppen gaan weg als we meer open en transparant durven zijn.

Het massacommunicatiemiddel internet is thans van onschatbare waarde en betekenis geworden. Het sociale gezichtsbeeld wordt snel verbreed en gemeenschappelijke belangen worden steeds helderder en duidelijker.

Positief denken bevorderen en meer tot inlevende/ uitnodigende methoden presenteren, zodat we massaal beter kunnen inleven in onszelf en ons emotioneel in anderen kunnen verplaatsen.

Niet om te verdrinken maar om eensgezind moeilijkheden tegemoet te treden!

Vraag HIER direct GRATIS RAPPORTEN aan, lees hier meer over op Facebook, stel je vragen of reageer gewoon.

 

Wil jij het maximale behalen in een relatief korte tijd? Ga dan rechtstreeks naar het unieke en levensveranderende programma en start gewoon meteen!

Ps. Delen van dit bericht, druk gewoon op de deelknopjes!


6 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *