Pijn en angst overwinnen betekent niet langer de “mindere” zijn maar juist (leren) luisteren naar wie jij werkelijk bent. Jouw eigenwaarde zien.

pijn en angst overwinnen

 

 

 

 

Wij mensen hebben vaak aangeleerd gekregen in angsten te leven. Overal zijn “natuurlijk selecties” gaande, de “sterksten” onder ons overwinnen en de “slimmen” hebben overal succes. Zelden wordt er gesproken over het innerlijke van de mens. Kunnen we nog wel voldoen aan alle “regels en wetten”.

Pijn en angst overwinnen is naar jouw eigen binnenste gaan en ontdekken en (leren) voelen wat daar nou precies gebeurt.De oorzaak van bijna elk probleem dat je in het leven ervaart is dat je denkt dat je niet genoeg waard bent. Voldoende eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben is een groot goed. Velen vandaag de dag hebben te kampen met problemen. Velen vragen zich af of er ooit een einde komt aan het gevoel te moeten OVERLEVEN i.p.v. te LEVEN.

Alle mensen zijn gevoelige wezens en we zijn veel gevoeliger dan we denken. Het nieuwe werken komt er aan. Pijn en angst overwinnen kan alleen als je open durft te staan voor je eigen echte ik. Het leven zal voor jou van start gaan wanneer jij ervoor kiest. Een ander kan dat nooit voor jou doen.

Pijn en angst overwinnen begint met het stoppen van onbewust te leven. Bewust kiezen voor jouw ware natuur en die tot uitdrukking brengen. Stel je eens voor hoe jij wilt dat jou leven er uit ziet, hoe dat moet zijn en probeer je daarin eens in te verdiepen en te verplaatsen.

Ga jouw gedachten, woorden en daden na die hiermee niet in overeenstemming zijn. Neem daar bewust afstand van. Kies bewust voor gedachten en daden van hoe jij het wil hebben. Als je ook maar iets doet of denkt wat niet (meer) past bij jouw nieuwe levenswijze (en het denken daar aan) , besluit dan direct dat dit echt de laatste keer was.

“Maak het goed met de anderen”, maar weet voor jezelf van binnen hoe jij het wil hebben en handel er naar. Zo ga jij jouw pijn en angst overwinnen.

Geen enkele omstandigheid is goed of slecht. Pijn en angst overwinnen begint bij het erkennen aan jezelf dat het er nu (tijdelijk) is.

Hier zit geen oordeel aan. Genezen is het proces van herkennen en accepteren dat het er (nu) is en vervolgens voor het beste kiezen wat jou gaat helpen er doorheen te komen.

Ook jij kunt jezelf “genezen”. Ieder mens heeft een zelfgenezend vermogen mee gekregen. Het hele leven is een aaneenschakeling van blijde, mooie, moeilijke en heel moeilijke levensprocessen. Het wisselt elkaar af en niemand is er gevrijwaard van.

Het is meer hoe je het ziet en hoe je ermee omgaat. Waarbij ik absoluut niet zeg dat het soms wel erg veel kan zijn. Ook jij bent goedheid, medeleven, begrip en vrede, vreugde en licht. Ook jij bent geduld, kracht en moed, hulp en een trooster in tijden van pijn en verdriet.

Ook jij kan een leraar zijn, net als ik. Kies er bewust voor dat ook jij het allemaal in je hebt en pijn en angst overwinnen begint daar, op dat punt.

Jij hebt veel meer in je dan wat je nu ervaart. Sommigen passen dit systeem bewust toe en sommigen onbewust. Weet dat het aan te leren is! Denk na over hoe jij het wil hebben en leef er naar. Laat twijfels los, lukt het een keertje niet, vergeet het en ga weer door met hoe jij het wil hebben.

Leer jouw verstand deze discipline vast te houden.

De eerste stap is jezelf dit aanleren, je eigen gedachten te vormen en te behouden. Gaat het mis, denk dan opnieuw, gaat het weer mis, denk dan opnieuw. Je kunt jezelf aanleren dit gewoon gaan te doen, en te blijven doen.

Wil jij meteen het maximale behalen in een relatief korte tijd? Ga rechtstreeks naar dit unieke, levensveranderende programma, en start er dan ook meteen mee.

Op jouw nieuwe leven!

PS. Meer lezen kan hier, door simpelweg hieronder op de deelknopjes te drukken deel je dit bericht.


7 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *