Piekeren Afleren En Direct Je Stress Verminderen – Waarom Eigenlijk?

piekeren afleren Piekeren afleren, wat zou een goede reden kunnen zijn om het piekeren af te leren. Waarom wil je het afleren, heb je er last van of heb je last van de gevolgen van al het piekeren. Als men echt het piekeren afleren wil, kan men zelf keuzes maken. Een gezond lichaam, een fit lichaam, betekent fitte hersenen, dus piekeren afleren.

Piekeren afleren, waar te beginnen dan?…….

Er zijn een aantal mogelijkheden om het piekeren afleren te versnellen.

We kunnen kiezen voor medicatie of eindeloze therapieën doen, maar de meest voor de hand liggende en gemakkelijke manier is die van extra aandacht geven aan je eigen gevoelens en je eigen (drukke) leefwijze onder de loep nemen. Hoe ziet jou denken en doen, jouw persoonlijke (drukke) leefwijze eruit? Wat kan jij concreet doen om het piekeren afleren helemaal voor elkaar te krijgen:

  • Regelmatig buitenlucht opzoeken.
  • Extra aandacht voor de natuur (leren) hebben.
  • Bewegen in de buitenlucht.
  • Evenwichtige voeding kiezen.
  • Je verdiepen in wat ons lichaam echt nodig heeft onder normale levens omstandigheden.
  • Het toepassen van wat je leert over deze informatie.

Piekeren afleren, en hoe het eruit ziet als het je “gelukt” is.

Als je je proces van piekeren afleren echt wilt versnellen, is het goed om een doelenlijstje te maken van wat het je allemaal oplevert als je niet meer zit te piekeren. Wat zijn de voordelen allemaal:

–  Heel relaxed nu de dingen doen die je moet doen.

–  Zelfs tijd over hebben om leuke dingen te doen.

–  Een positieve uitstraling hebben waar ook nog op gereageerd gaat worden.

–  Een “lekker in je vel gevoel” hebben en wat je nog nooit eerder zo kende.

–  Heel veel energie over hebben om nog veel meer te ondernemen.

–  Kortom een totaal gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben.

Piekeren afleren en direct stoppen met ongezonde gewoontes levert je een hoop op. Hoe kan je het beste snel het piekeren afleren?

Door: Hier Direct GRATIS Rapporten over aan te vragen om te leren HOE je dat concreet kunt gaan doen. Deze GRATIS Rapporten hebben al vele levens veranderd en het jouwe kan het volgende zijn. Jij maakt zelf de keuze.

Zelfredzaam zijn, eigen verantwoordelijkheid dragen voor eigen welbevinden, zal steeds meer geïntroduceerd gaan worden. Piekeren afleren, een bewuster leven leiden ten aanzien van je eigen gezondheid en die van je kinderen, een goed voorbeeld zijn, kortom je persoonlijk verder ontwikkelen kan een erg leuke bezigheid zijn.

Meer inspiratie opdoen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken, jij geeft anderen hiermee ook deze mooie kans!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *