Nadat u dit bericht hebt gelezen, laat me weten wat uw gedachten zijn door ze HIER neer te schrijven. Ontdek zelf wat voor u het beste werkt! Het gaat uiteindelijk om de praktische resultaten, de oplossing van uw problemen, het verlichten van uw lijden, inzichten in uw totale leven, in uw eigen emoties en gevoelens. Maar het gaat niet om het theoretische inzicht maar overwin stress en burnout gaat puur om het ervaren zelf en het nieuwe gevoelde inzicht.

“Overwin stress en burnout” gaat om het ECHT raken en voelen.

overwin stress en burnout

Een nieuwe praktische levensfilosofie betekent niet dat er een kant-en -klaar antwoord is op al je (levens) vragen. Zelf antwoorden leren vinden op je eigen vragen, opnieuw leren omgaan met jouw wezenlijke zelf zal jouw klachten doen verminderen.

Velen vandaag de dag lopen met de ziel onder de arm en weten gewoonweg niet meer wie zij zelf zijn. Hoe zij zich staande moeten houden in deze wereld.

Veel mensen zijn in de war, zien het niet meer zitten en hebben geen hoop op een goede toekomst. Ze ervaren het leven als zinloos. Een crisis op het werk, relatieproblemen, vrienden die weglopen, het  zicht hebben op nieuwe mogelijkheden is totaal afwezig.

Overwin stress en burnout heeft totaal niets te maken met hard werken en maar doorgaan. Er zijn andere waarden die nu belangrijk zijn, zoals de persoonlijke ontwikkeling, de persoonlijke ontplooiing en het aangaan van ECHTE persoonlijke relaties. DIE GAAN ERGENS ANDERS OVER.

Over gevoelens en emoties. Het is niet voor niets dat een persoon  “instort”.

Overwin stress en burnout gaat over in contact komen met een geheel nieuw kader.

Wat is de ECHTE betekenis van jouw persoonlijke klachten en psychologische problemen?

Zelf opnieuw leren zin te geven aan jouw leven is nu essentieel. Dit in plaats van maar in het stramien te blijven van alle opgelegde taken. Het helpen van het vinden van jezelf via een open en exploratief systeem zal ook jouw leven drastisch veranderen.

Natuurlijk zijn er bewezen methoden, technieken en vaardigheden om je lekkerder in je vel te voelen. Ontspanning, bewegen, gezond denken, gezond eten en drinken staan allemaal in het “overwin stress en burnout” programma.

Maar hier gaat het om de autonome mens. Hoe kan iemand zich bevrijden van religieuze, politieke en autoritaire structuren.

Leren zelf de nodige stappen te zetten door eerst te achterhalen wat jou precies blokkeert. Jouw eigen diepste normen en waarden leren kennen en vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen jouw leven verwezenlijken.

Een frisse kijk op wat altijd al geweest is. Overwin stress en burnout heeft totaal niets met beklemmende theorieën te maken. Het medisch-psychiatrisch kader probeert vaak iets te zijn wat het m.i. absoluut niet is!

Een meer praktische levensfilosofie opnieuw eigen maken, een waar jij jij in mag en kan zijn zal nog veel meer levens doen opleven en gelukkiger doen voelen. Gegarandeerd.

Als dit is wat jij voor jou zelf wenst, als dit voor jou een nieuw vertrekpunt is, dan kun je HIER meteen GRATIS informatie over aanvragen.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin en Twitter geef je ook anderen deze kans. Ennu…vergeet niet te LIKEN!

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *