Nadat je dit artikel hebt gelezen, laat mij eens weten wat jouw gedachten erover zijn door deze HIER neer te schrijven. Ontdek de unieke mogelijkheden die er zijn om jezelf uit de modder te trekken. Overwin angst en stress door jezelf onder de loep te nemen door je eigen emoties en gevoelens eens ECHT serieus te nemen. Er eens echt even bij stil te staan en die aandacht te geven die ze verdienen te krijgen. Ook jouw leven zal er drastisch door veranderen.

Overwin angst en stress door nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling aan te gaan.

overwin angst en stress

Stap voor stap je eigen (nieuwe) mogelijkheden ontdekken om uiteindelijk helemaal te “genezen” van je lastige klachten. Is dat wat je wil voor jezelf?

Natuurlijk, je kunt geobsedeerd raken door extreme gezondheid te willen en je storten op elke modegril die voorbij komt. Je kunt alles in je drukke leefwijze erbij gaan proppen en de “tekortkomingen”en “lichaamsfouten” willen blijven herstellen.

Maar of het daar allemaal om gaat? Ik denk van niet.

Overwin angst en stress door jezelf niet langer te zien als een machine waarvan het mechanisme niet goed meer werkt. Jouw emotionele zelf is gewond geraakt en daar mag nu ECHT even bij stilgestaan worden.

Jouw emoties en gevoelens zijn er, zij mogen gevoeld en beleefd worden om daarna weer “schoon” door te kunnen gaan. Ieder mens is een unieke uitgave van mens zijn  en met haar/zijn  unieke gevoelens.

Zelfverbetering in 5 eenvoudige stappen is dan ook niet mogelijk!

Wel is er een mogelijkheid om belangrijke beginstappen te doen waarbij jij helderheid over jezelf kunt verkrijgen, jezelf kunt ontdekken in wie jij werkelijk bent. Nieuwe inzichten geven jou de mogelijkheid om bepaalde zaken eens uit te proberen en zelf te voelen en te ervaren of het je past. En natuurlijk gaat het erom of je wel het goede gevoel erbij krijgt.

Overwin angst en stress door opnieuw contact te (leren) maken met je eigen centrum.

Als volwassene zijn we van ons oorspronkelijke innerlijke zelf, onze eigen wijsheid, afgeraakt. We zijn als het ware gewoon vergeten hoe we een beroep kunnen doen op onze eigen innerlijke antwoorden. We zijn langzaan het vertrouwen in onszelf verloren en laten ons steeds meer leiden door de regels en wetten van buitenaf.

Wat zeker niet wil zeggen dat we geen rekening meer hoeven te houden met anderen, of met bepaalde regels.

Jouw eigenwaarde en jouw zelfvertrouwen weer vergroten en versterken zal jou weer nieuwe levenslust geven. Nieuwe energie om jouw ding gewoon te kunnen doen. Je mag nu leren weer bewust alleen te staan, tussen de anderen.

Overwin angst en stress door zelfstandig te (leren) denken.

Leren veld-afhankelijk te zijn. Dat betekent dat je alleen durft te staan en dat je een onpopulaire mening durft te uiten, als je tenminste echt overtuigd bent van die mening.

Kom op, gooi je maskers eindelijk ook eens af, en weet wie jij bent en waar jij in gelooft. Ga jezelf verder ontwikkelen van binnen uit!

Overwin stress en angst door een stukje persoonlijke ontwikkeling gaan te doen. Vraag HIER meteen de GRATIS rapporten aan en start gewoon direct.

PS. Deel dit bericht op Facebook, ennu… vergeet niet te liken, Linkedin en Twitter en geef deze kans ook GRATIS weg!