Overspannenheid, Allerlei Overspannen Klachten Liggen Je Te Vervelen. Wat nu?

overspannenheid

Je weet het niet meer, je kijkt links en je kijkt rechts. Je bent aan het zoeken en de overspannenheid wordt alleen maar erger. Je bent letterlijk overgespannen geraakt van hoe jij leeft.

Wat ben jij allemaal aan het doen, waar jij je heel diep van binnen niet helemaal betrokken bij voelt?

Overspannenheid doet zich voor als iemand een langere tijd iets doet, wat eigenlijk niet bij de persoonlijkheid zelf past. Het tempo waarin jij het allemaal doet kan jij niet aan, of je moet steeds iets tegen jouw zin in doen. Het gevoel iets te moeten, kan je een grote druk geven en iemand kan dus zomaar” ineens overspannen symptomen krijgen, een signaal om naar te kijken en iets mee te doen.

Overspannenheid ECHT willen zien, herkennen en vooral ERkennen, aan jezelf.

Onderdruk nu jouw gevoelens niet langer meer!

Overspannenheid, klachten die daarbij horen, hebben sterk de neiging over te gaan in chronische klachten en kwalen als je er niet naar kijkt en/of niets mee doet. Laat jouw emoties en gevoelens juist maar eens goed doorkomen. Voel en ervaar maar eens goed wat er nu precies met jou gebeurt in bepaalde situaties

Jij bent te belangrijk om je te laten leven door je omgeving.

Jij moet nu echt zelf aan het leven gaan, een ander moet ook voor zichzelf zorgen. We hebben allemaal een aangeboren zelfgenezend vermogen, en dit moeten we gaan gebruiken, willen we verlost worden van overspannenheid.

Als een ander dat niet kan of wil is dat zijn of haar probleem. Tot een bepaalde hoogte natuurlijk. Er voor een ander zijn, zonder jezelf tekort te doen, is natuurlijk wel de bedoeling, maar daar heb ik het hier nu even niet over.

Het gaat hier vooral om jouw eigen overspannenheid, die jij heel waarschijnlijk niet goed begrijpt, en waar jij iets aan wil doen.

Overspannenheid aanpakken en dan relaxt weer verder, is dat wat jij wenst voor jezelf?

Vecht niet langer tegen jezelf. Kom tot inzicht. Je hoeft echt niet bang te zijn voor deze overspannenheid. Het is een teken, een richtingaanwijzer voor jou op dit moment in je leven. Deze “richtingaanwijzer” wil jou gewoon een nieuwe richting aanwijzen. Die waarschijnlijk veel beter is voor je!

Een andere nieuwe richting waar jij je beter bij zult gaan voelen, als je er naar wilt kijken. Het leven is goed voor je als je dat wilt zien. Relaxt weer verder, naar de volgende fase in je leven. Het hele leven bestaat uit roerige periodes en dan weer rustiger vaarwater.

En……………………..soms heb je (even) iemand nodig die een klein duwtje kan geven. Meer niet.

 

Als jij het gevoel hebt een klein duwtje nodig te hebben om jouw overspannenheid het hoofd te kunnen bieden dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met krachtige tips om er direct ook aan te beginnen.

Op een relaxt leven, op jouw vitaliteit en gezondheid!

 

Ps. Meer lezen kan op deze pagina en delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *