Je bent letterlijk overgespannen geraakt van iets. Je levenswijze moet aangepast worden aan jezelf. Je persoonlijke (drukke) leefwijze onderzoeken, wat je allemaal denkt en hoe jij dingen doet, is het bekijken waard als je jouw overspannen symptomen weg wilt hebben.

Hoe overspannen symptomen weg te krijgen zijn.

overspannen symptomen weg

Het leven is niet maakbaar!

Overspannen symptomen hebben is een erg lastige klacht, maar zekerheid hebben dat jij er nooit last van zult hebben is een belachelijke stelling. Veel overspannen symptomen hebben te maken met het feit dat we alles onder controle willen houden.

Sta jij nog wel open voor het leven als zodanig?

Het leven is namelijk een continu veranderend proces. Het is niet een statisch gegeven van nu is het zo, en nu blijft het zo. Het leven is juist beweging en verandering. Wil jij jouw overspannen symptomen weg hebben, dan zal jij moeten accepteren dat niets te controleren is maar wel te creëren.

Overspannen symptomen weg en een ontspannen gevoel terug.

Hoe kan jij zelf centraal staan in jouw leven. Jouw overspannen verschijnselen willen jou iets vertellen. Het is zo dat je soms gelukkig bent en soms niet. Maar daar gaat het ook niet om. De kernvraag hier nu is: doe wat jij voor jouw gevoel moet doen.

Durf jij centraal vanuit jouw kern te leven? Kan jij leven met hetgeen op jouw pad komt of verzet je je enorm, omdat alles moet blijven zoals het is?

Natuurlijk, emoties en gevoelens horen bij bepaalde situaties. Soms zijn het vreugdevolle, tevreden en vriendelijke emoties en gevoelens. En soms zijn het verdrietige, boze en /of verwarrende gevoelens.

Door je heen laten gaan en weer doorgaan is de tip! Zo gaan overspannen symptomen weg.

Als je dat kunt, aanneemt en accepteert, zullen gegarandeerd je overspannen symptomen doen verdwijnen. Je bent dan in de flow met jezelf. Voelen en weer doorgaan.

GRATIS RAPPORTEN  hier nu aanvragen, over HOE te leven in een flow, of HOE overspannen symptomen weg. In de rapporten staat informatie HOE  jij stap voor stap kunt leren om moeiteloos in het leven te staan.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

PS. Meer lezen op Facebook, vragen stellen en/of reageren kan ook!

DIRECT AANVRAGEN

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *