Overspannen symptomen, het is te veel geweest allemaal.

overspannen symptomen

Je zit vol, je hebt te veel van jezelf gegeven, geen rendement gehad van wat je deed, je doet maar en het levert je niets (meer) op.

Daar krijg je ECHT overspannen symptomen van. Gespannen, stress, hyperventilatie, een licht hoofd, duizelig en moe, zijn in feite allemaal overspannen symptomen, en waar jij dus vanaf wil. Het is nu ECHT aan, jouw lichaam laat het nu zo duidelijk aan jou voelen.

Overspannen symptomen hebben en wat nu dan?

Jouw overspannen symptomen vertellen je dat je waarschijnlijk niet kunt voldoen aan……

de eisen van de omgeving. Je kan er niet meer mee omgaan en je krijgt klachten. Je kunt deze vicieuze cirkel, waarin jij belandt bent, doorbreken. Maar………….wil jij die wel doorbreken?

Dat is de essentiële vraag aan jou nu. Als jij overspannen symptomen wil inruilen voor een goed en blij leven, vol van energie dan zal jij daar bewust voor moeten kiezen.

Acties daarvoor moeten ondernemen, onderzoeken en kijken bij wie jij die informatie kan halen, en die dat samen met jou kan gaan bewerkstelligen, als je het alleen niet voor elkaar krijgt tenminste.

Je kan die informatie daar halen en alleen bij diegenen die echt weten waar zij het over hebben. Toch ben jij het in eerste instantie zelf die de werkelijke omslag moet maken. Een ander kan dat nooit voor jou doen.

Overspannen symptomen bewust inruilen.

Als jij de overtuiging hebt gevonden dat ook jij kan “genezen” van jouw overspannen symptomen dan ben je al een heel eind. Onze hersenen zijn veel “plastischer” dan dat men denkt. Zelfs weten we inmiddels; dat als hersenen beschadigd zijn, andere delen van je hersenen de functie van het beschadigde deel overnemen.

Soms moeten we weer eventjes “geprikkeld” worden om actie te ondernemen. Onze overspannen symptomen zijn zo’n prikkeling en willen ons zeggen: groei door, pak jezelf beet en onderneem acties.

Weet je, wat we hebben “gekregen” dienen we naar eer en geweten te gebruiken, doen we dit niet, dan verliezen we de functie. Het is dus net als bij onze spieren, ze worden slap en lui als we ze niet gebruiken.

 

Als jij het gevoel hebt jouw overspannen symptomen in te willen ruilen voor een gezond en fit lichaam en jij wilt dat ook uitstralen, dan kun je HIER GRATIS rapporten aanvragen. Deze GRATIS rapporten staan boordevol nuttige tips om meteen hiermee zelf te starten.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

Ps……Meer lezen kan op de Facebookpagina, (vergeet niet te liken) of op het Forum en delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken. 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *