Het hoogst te behalen resultaat wat betreft fysiek, mentaal en maatschappelijk welzijn, wat niet slechts gebaseerd is op het feit dat men niet ziek is of een kwaal heeft, willen we in wezen allemaal. En of dat nu behaald gaat worden in een goed fitness centrum of via een virtuele groepsles of wat dan verder ook, wat maakt het uit? Het gaat om een veel belangrijker feit. Hoe kunnen we met zijn allen zoveel mogelijk mensen bereiken om zelf verantwoordelijk te zijn voor een optimale gezondheid.

Optimale gezondheid begint bij bewustwording.

optimale gezondheid

Het geeft mij overigens een geweldig gevoel dat er zovelen vandaag de dag bezig zijn met het bewust maken van hoe belangrijk het is om te bewegen, een gezonde leefstijl te hanteren om een optimale gezondheid te hebben, te krijgen en/of te behouden.

Het is zelfs van grote maatschappelijke waarde dat vanuit alle beroepsgroepen meegeholpen gaat worden aan optimale gezondheid bevorderen. Je ziet dat de t.v. sterren er virtuele groepslessen van maken. En of het nu vanuit een  commercieel denken is; ze zijn bezig met optimale gezondheid bevorderen!

Dat “professionals” opstaan en hun eigen toko promoten is natuurlijk vanuit hun kennis en kunde logisch. Wetenschappelijk aangeleerde methoden zijn uitstekend natuurlijk en zijn bewezen, geteste en werkzame concepten om optimale gezondheid te verkrijgen.

Weet ook dat het op eigen initiatief, en van binnenuit  verlangende hart wat een optimale gezondheid wil hebben, altijd nog belangrijker is, en zelf keuzes wil maken van hoe dat dan te verkrijgen.

Omdat ieder mens een uniek wezen is, en leeft in deze tijd van:

–          zelf willen kiezen, en niet gestuurd willen worden

–          zelf wil beslissen, en niet moet omdat….

–          zelf wil ontdekken

–          en zelf wil ervaren,

het juist naar mijn idee alleen maar heel goed is dat er meerdere mogelijkheden, middelen en disciplines opstaan. Alle mogelijkheden naast elkaar voor het eventueel kunnen bereiken van een optimale gezondheid voor velen, heeft  dan ook enorm veel voordelen. Voor elk wat wils namelijk.

Als er een persoon meer “kickt” op de groepsles van Tatjana, daardoor in beweging komt en de voordelen ervan gaat ervaren is dat winst. Misschien wil/kan deze mens geen geld uitgeven aan een goede sportschool en kiest daardoor voor een andere optie. Nu is er de keuze.

Optimale gezondheid bereiken juist door diversiteit.

Door het aanbieden van zoveel mogelijk “stof” om mensen aan het bewegen te krijgen, een gezonde levenswijze te gaan hebben, bewust te maken van eigen verantwoording voor optimale gezondheid in alle gebieden, is een must.

Zelfzorg en zelfredzaamheid bevorderen en doorgaan op jouw unieke manier!

Kom op nou!

Laten we juist met zijn allen onze krachten bundelen en partners worden om juist nog meer mensen te bereiken. En ieder werkend met onze eigen professionaliteit, wat het ook moge zijn.

Optimale gezondheid is zeker niet denken dat jij het beste bent, want er zijn echt altijd nog betere.

We moeten een strategie ontwikkelen  waarin alles wordt benut. Word je uitgedaagd dan is de beste voorbereiding dat je ervoor zorgt een zo groot mogelijk gamma aan reacties paraat te hebben.

Ontdek zelf hoe een optimale gezondheid te bereiken is voor jou!

Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan en start meteen.

PS. Deel dit bericht zoveel mogelijk op Facebook, en Like it, Linkedin of Tweet het weg zodat velen hiervan ook GRATIS gebruik kunnen maken.
 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *