We leven in een tijd waarin veel mensen onzeker zijn. Mensen voelen zich onzeker over hun banen, in relaties met elkaar, met kinderen, families en vrienden maar ook stoeien zij met wetten en regels, ook met die van de overheid. Onzekerheid overwinnen doe je zelf betekent; dat je kunt leren een bepaalde gemoedsrust te voelen ondanks alle tumult om je heen.

Onzekerheid overwinnen doe je zelf, is een gevoel krijgen van een innerlijk vertrouwen.

onzekerheid overwinnen doe je zelf

 

Gevoelens van onbehagen kent ieder mens op zijn tijd, dat is normaal. Als je ’verraad’ pleegt aan je eigen ware zelf, sijpelen de emotionele ontladingen als het ware uit je poriën. Als je niet eerlijk durft of kunt zijn, kan het niet anders als dat je klachten van stress, burnout, overspannenheid, hooggevoeligheid klachten of andere gezondheidsproblemen zult krijgen.

Gezondheidsproblemen? Deze vorm van onzekerheid overwinnen doe je zelf. Het is mogelijk, echt!

Het ‘afgescheiden’ zijn van je ware zelf;

  • het nog onverwerkte
  • nooit echt uitgesprokene
  • nooit echt uitgehuilde
  • nooit echt uitgeschreeuwde
  • deze ‘onwetendheid’ geeft eenzaamheid gevoelens, angst en onzekerheid, met alle gevolgen weer van dien. Dit is de ware oorzaak van het niet echt jezelf durven en kunnen zijn!

Chaos in je leven, jij kunt zelf kiezen voor verdere afbraak of juist een doorbraak.

Onzekerheid overwinnen doe je zelf door keuzes te maken. Kiezen voor een stukje persoonlijke ontwikkeling, en wel bewust. Zelfredzaam zijn en de verantwoordelijkheid op gaan nemen voor je eigen welbevinden. Jij kunt de wereld niet veranderen, jij kunt wel zelf jouw innerlijke houding ten aanzien van de wereld en de problemen (leren) veranderen.

Wil jij nog langer een oppervlakkig leven lijden of leiden?

Heel vaak worden ideeën over hoe het allemaal ‘zou moeten gaan’ met jou ‘aangesmeerd’ via oplossingen buiten jezelf. Naar binnen gaan, naar je eigen binnenste, anders blijf je in een vicieuze cirkel van;

  • repeterend gedrag, alcohol, teveel t.v., drugs of nog veel meer geld besteden aan vormen van ‘hulp’ buiten jou zelf.

Onzekerheid overwinnen doe je zelf door jouw leven te leven volgens jouw plan.

Leren een breder perspectief te hanteren en ‘blokkades’ oplossen. Ga zelf jouw gezondheid verbeteren door processen te versnellen. Zoek de inzichten en diepere oorzaken op…..het is simpeler dan je denkt.

3 Sleutelelementen staan garant voor een succes.

Jij kan zelf leren alle ‘puzzelstukjes’ op de juiste plek te leggen….of je kan een leven lang blijven zoeken en tobben. Je kan slechte gewoontes veranderen en je zelfbeeld vergroten. Je kan leren hoe jouw energie gericht te stuwen is. Onzekerheid overwinnen doe je zelf, dat is een feit.

Wat als er nou mogelijkheden zijn die jou toegang geven tot die sleutelelementen?

Jouw ontwikkeling gaat in een versneld tempo plaatsvinden, je gaat het direct voelen en ervaren. Je voelt de opluchting, de ‘herkenning van jezelf’ weer als een thuiskomen. Eindelijk ervaar je dat dit ‘de hoek’ is waar jij het kan vinden. Dit voelt weer echt!

Als jij serieus meer wilt weten over ‘onzekerheid overwinnen doe je zelf’ dan kun je hier GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou direct op weg helpen en waar jij rustig kunt ervaren of het ook precies is wat jij zoekt.

Wil jij GRATIS een over en weer mailcontact met een gekwalificeerde counsellor, ga dan direct naar de ledensite.

Inspiratie opdoen, ga naar de FB-pagina of naar het Forum.

PS. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken, jij geeft deze mooie kans ook gratis weg.

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *