Je voelt je klote, niet begrepen, niet echt gezien en gehoord, je voelt je eenzaam en alleen op de wereld. Je bent onzeker en depressief en je bent HET ZO ZAT ALLEMAAL!!!!!

NIET VERDER LEZEN ALS JE HET LICHT NIET WILT VINDEN!

onzeker en depressief

Onzeker en depressief zijn betekent dat we een rol spelen in ons eigen verhaal en dat van een paar mensen die dicht bij ons staan.

We spelen een rol op het werk, in verhalen die we delen met vrienden en met de buren, het dorp, streek of stad waar we wonen, bij de vereniging en zelfs met de hele bevolking om ons heen.

Dit is een natuurlijk gegeven, dat we de hele dag verschillende “rollen” aan het spelen zijn. Toch vinden we het allemaal fijn om ook een echt over onszelf te mogen en kunnen praten.

“Weet je wat me toch is overkomen? Nee? Luister; en we luisteren.

Wanneer we een partner hebben, horen we dat hij of zij dezelfde verhalen vertelt tegen verschillende mensen. Het is leuk en iedereen wil toch erg graag ergens eventjes het “middelpunt” zijn.

Enkele minuten echte en oprechte aandacht hebben we allemaal nodig.

Zonder de mogelijkheid om “jouw verhaal” echt te kunnen of mogen delen, besta je als het ware niet, of maar een klein beetje.

Onzeker en depressief zijn betekent dat je eigenlijk gewoonweg niet genoeg bestaat! Jij mag er niet zijn als het ware. Dit gevoel zit dan zo diep in jou geworteld, en dat doet pijn, enorme pijn soms.

Een “gezond mens” zou als het ware zijn eigen verhaal moeten kunnen vertellen.

Jij kunt jouw onzeker en depressief gevoel zelf oplossen door jezelf stap voor stap serieus gaan te nemen, en gaan te zien wie jij werkelijk en in wezen bent.

Jij hebt een waarde, gegarandeerd, anders was je er niet. Als jij leert jezelf echt te zien en te voelen, waar jij vandaan komt en zonder het mooier te maken dan dat het is, je herkent en erkent het, je weet waar je nu staat, zonder het mooier te maken, je weet wat jij wilt en hoe JIJ het wil hebben, je maakt plannen en weet dat je ooit dood gaat, dan zie je het licht en BEN jij jouw verhaal gewoon. Elke dag weer opnieuw.

Jouw onzeker en depressief gevoel kan alleen verdwijnen als jij weet wie jij zelf bent.

Jouw eigenwaarde goed kent en ook voelt. Leer je dat niet zien en voelen, dan sta jij letterlijk buiten de tijd. Je weet letterlijk niet meer wie jij bent en wat jij moet doen. Je klampt je vast aan een “schijnwereld”.

Je speelt dan alleen nog maar rollen en vergeet de werkelijkheid. Hoewel jouw lichaam nog functioneert ben je toch de weg VAN HET ECHTE LEVEN VAN JOU KWIJT.

Als jij geen “plekken” hebt om jouw verhaal te kunnen en mogen doen, te delen wat jij graag wilt delen; ZAL JIJ DAAR NAAR MOETEN ZOEKEN.

Eventueel op zoek naar nieuwe plekken, die ook vinden, net zolang…… tot jij echt gezien en gehoord wordt! Anders blijf jij onzeker en depressief.

Ik bied jou die mogelijkheid aan, eentje waar jij “jouw verhaal kunt vertellen”. Een samenkomen waar jij kunt “zeven” wat jou wel past en wat niet. Waar jij kunt “verkennen”, en op zoek kunt gaan naar jouw ware zelf, en leren dat in wisselwerking met de omgeving te zien.

Een (her)ontdekkingstocht maken naar jou ware zelf zal jouw onzeker en depressief gevoel doen opruimen.

Al onze zorgen, angsten en pijnen liggen in het verborgene. Ze komen bij ieder mens op eigen unieke manieren tot uiting en we kunnen zelfs niet “geclassificeerd” worden. Zo ook kunnen we niet op eenzelfde manier “genezen”.

Het is een complex gegeven, het mens zijn, en verklaren kunnen we gewoonweg niet, naar mij idee.

Elke benadering kan zijn vruchten opleveren, vandaar dat ik een “mix” gemaakt heb uit het echte leven. Het leven vernieuwt voortdurend, en het ”niet gemetene” is nog veel groter als wat jij en ik nu denken.

Alles bedoeld om het leven van jou te vergemakkelijken, jouw onzeker en depressief gevoel echt te laten verdwijnen, voorgoed.

Ik heb deze site, met de vele mogelijkheden, gemaakt zodat jij jouw persoonlijkheid kan versterken, mits jij dat wil natuurlijk. Soms komen berichten “toevallig” naar je toe, en op het juiste moment.

Ik wil jouw denken en gevoel “prikkelen” en uitdagen, ik wil jou iets onverwachts bieden, zodat daardoor zelfs wonderlijke dingen ook voor jou kunnen gebeuren. Het zal jou op een subtiele manier raken, zeker weten.

Ik hoop dan ook dat het jouw blik verruimen zal, dat jouw onzeker en depressief gevoel verdwijnen zal.

Zet het raam op een kier zou ik zeggen en laat “nieuwe stof” gewoon binnenwaaien.

Ongetwijfeld vertellen we elkaar wat we nodig hebben.

Ontdek zelf de wereld van bewustwording. Ik hoop dat de eenvoud van dit werk jou zal aanzetten om mijn werk te verfraaien. Deel jouw ervaringen op het forum en laat dit tevens jouw werk worden.

Een site waar op een (nog) niet zo gebruikelijke wijze dingen aan de orde komen en waarbij ieder van ons wel eens stilstaat, en die hopelijk bij jou lichtjes op zal roepen.

Ik zei tegen mezelf; stop alles in een grote site, stel jezelf dan een goede vraag en doe een druk op de knop. Dat wat voor je komt, zullen we als antwoord op de vraag beschouwen.

Ik heb geprobeerd een soort van route uit te stippelen, zeker geen rechte lijn, en als jij die route wilt gaan “bewandelen”, kan je die HIER GRATIS AANVRAGEN.

Het spoor dat ik probeer te trekken is alleen maar een voorstel aan jou om eindelijk los te kunnen komen van jouw onzeker en depressief gevoel.

 

PS. Delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken, op deze pagina kan je alvast een klein beetje inspiratie opdoen.

HIER GA JE DIRECT NAAR DE ROUTE (wel even het GRATIS RAPPORT downloaden dan)

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *