De ogen openen voor wat we doorgaans negeren maakt dat we groeien. Aandacht en zorg besteden aan wat jij voelt, aan wat en hoe jij denkt en doet, maakt dat je leeft. Leeft in plaats van dat je alsmaar het gevoel hebt dat je aan het overleven bent. Bij de ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling zijn vele mogelijkheden aanwezig om je volledige potentie te ontplooien.

Bij de ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling ontmoet je jezelf.

ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling

Om een basis onafhankelijkheidsgevoel te ervaren is het nodig om bij jezelf te kunnen zijn. De vele stress en burnout klachten van vandaag de dag zijn een teken dat velen zichzelf niet goed genoeg kennen.

Als je ‘leiding’ wil geven aan jezelf in je eigen leven en in situaties, is je geloof in je eigen kunnen een essentieel onderdeel. Onafhankelijk kunnen, durven, denken en doen, zal aangeleerd moeten worden, wil jij voorwaarts kunnen gaan.

Mensen zijn de hele dag ‘connected’ behalve aan zichzelf.

Bij de ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling leer je eerst goed ‘connecten’ met jezelf. Je leert;

 • Kiezen voor eigen doelen en er ook aan vast te houden.
 • Bij jezelf te blijven, je niet langer (negatief) te laten beïnvloeden.
 • Initiatieven zien en hoe deze verder uit werken zijn.
 • Anderen niet langer de schuld te geven.
 • Zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen welbevinden,

wat zal voelen als een overwinning en geluk!

Onafhankelijk leren denken en doen.

Een eerste stap, om onafhankelijk te (leren) denken en te doen, is kijken naar waar je nu staat.

 • Hoe voel je je nu?
 • Hoe wil je je voelen?

Als je dat weet voor jezelf, ga je pro-actief aan de slag met dit gegeven. Wil jij geholpen worden met deze eerste stap, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen die jou gaan helpen dichter bij je eigen gevoelens te komen. Deze gratis rapporten zijn voor jou dan DE ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling. Jij groeit naar onafhankelijkheid!

Effectief je leven verrijken.

Op zelfonderzoek uit gaan. Effectief je eigen leven verrijken door bewuster te worden. Welke (levens)processen zijn er aan de gang. Waar ben je mee bezig. Voelt het goed voor je en wat niet meer. Hoe komt het dat je klachten hebt. Angsten, twijfels, zorgen en stress of misschien heb je zelfs last van een burnout. Wat kan je doen?

Wat kan je allemaal zelf doen om op deze vragen een antwoord te krijgen, en nog belangrijker; je beter te gaan voelen. Juist een digitaal programma bekijken, wat dan voor jou een ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling is.

In dit programma kan je educatie halen, veel inzichten opdoen over hoe bepaalde patronen erin ‘geslopen’ kunnen zijn. Hoe bepaalde problemen aan te pakken en op te lossen zijn. Hoe bepaalde technieken en vaardigheden aan te leren zijn. Hoe je zelfredzaam kunt worden en hoe goed je je daardoor kunt gaan voelen.

Iedereen zit in zijn of haar eigen levens-verhaal.

Omdat iedereen uniek is en in zijn of haar eigen levens-verhaal leeft, is de ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling een Utopia. Waar de ene mens al gebaat is bij de GRATIS RAPPORTEN, de ander bij het DIGITALE PROGRAMMA wil de andere mens PLAATJES ZIEN  of zelf aan het werk met BEWUSTWORDENDE VRAGEN IN EEN ECHT, in de hand te nemen, BOEK.

Ieder kan en mag groeien in eigen tempo en op eigen niveau.

De boodschap van je lichaam is JE DOET ER GOED AAN NU IETS GAAN TE VERANDEREN.

Wat zijn de grote voordelen als je de ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling bezoekt?

Op deze ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling heb je de mogelijkheid om GRATIS te contacten op momenten dat jij het nodig hebt. Dat is uniek. Ook geen lange wachtlijsten, geen gedoe met verzekeringen, geen rijtijden, maar gewoon concreet even zitten en aan de slag met jezelf.

Niet langer anderen ‘lastigvallen’ maar zelf even doorzetten nu. Hier pluk je direct al vruchten, gewoon omdat je het zelf doet.

 • Je voelt het dan letterlijk weer stromen in je eigen lijf.
 • Er komt weer energie.
 • Je voelt je krachtig en sterk.
 • Je voelt eigenwaarde en zelfvertrouwen komen.
 • Jij bepaalt zelf jouw succespercentage!

De ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling is laagdrempelig.

Iedereen is welkom. Ook jij kan niet langer zeggen ‘dat er niets aan te doen is’. Je basis verstevigen is het binnenlaten van het licht in jezelf. Als jij jouw eigenwaarde niet voldoende voelt is dit nu het juiste moment OM HIER DIRECT TE BEGINNEN. en je ook aan te melden in deze FB-Groep.

Wees zelf de verandering die jij in de wereld wil zien!

Deel dit bericht zoveel mogelijk door hieronder op de deelknopjes te drukken als jij denkt dat je vrienden hiermee kunt helpen.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *