Ontdekt Nieuw Fenomeen.

Met het wisselen van de jaargetijden, wisselt ook onze gezondheid en conditie. Om uw lichaam in topconditie te houden, behoren uw patronen mee te veranderen. Ontdekt nieuw programma:

3 Belangrijke punten die noodzakelijk zijn om stress klachten verminderen:

1         herken en erken uw stress klachten

2         voel uw lichaam en voel of je deze stress klachten wilt blijven behouden of juist niet

3         onderneem de juiste stappen als u beslist om stress klachten te verminderen of zelfs geheel wilt laten verdwijnen.

Dit ontdekt nieuw unicum is essentieel.

Ontdekt nieuw fenomeen werkt gewoon………

ontdekt nieuw

ontdekt nieuw fenomeen voor

Na de zomermaanden volgt een periode waar vaak stress klachten weer de kop op gaan steken. Ook de bekende winter depressies komen weer van stal. Maar……voor u hoeft dat niet het geval te zijn!

Ik vergelijk leefpatronen graag met kleding. Je wilt in de winter toch ook niet dezelfde kleding dragen als in de zomer! Nou dan!

En daarom is het beter om ook in uw leefpatroon veranderingen aan te brengen. Dit ontdekt nieuw unicum is helemaal niet zo nieuw als het lijkt. We moeten er weer even aan herinnerd worden. Als u naar de natuur buiten kijkt, hoeft u alleen maar naar de natuur in u te kijken:

  • Het is later licht, en eerder donker. Dit betekent letterlijk uw actieve “daglicht” of “werkdagen” iets verkorten en wat meer rust in te plannen
  • Temperatuur veranderd. Dit betekent letterlijk warmere kleding dragen en het uzelf iets aangenamer maken
  • Andere natuurprodukten zijn nu rijp. Betekent letterlijk andere eetgewoonten aannemen met meer vitaminen en mineralen, “stevigere” kost.

Ontdekt nieuw unicum is, de natuur willen zien.

U wikkelt uzelf in met warme kleding, beschermt uzelf en zorgt dat u warm blijft. Zorg op dezelfde manier voor uw hele systeem! Uw lichaam heeft in deze ook steeds veranderende snelle, “winter”tijd echt extra aandacht nodig.

Goede voeding, eventueel aangevuld met extra goede vitaminen, maakt dat u hersteld van stress klachten.

Doen we dat allemaal niet, luisteren en kijken we niet naar onze stress klachten, dan moeten we niet raar gaan opkijken als ons lichaam snel verouderd. Met alle klachten die daarbij horen zoals huidveroudering, stramme en stijve spieren en gewrichten, allerlei kwalen en klachten van organen en weefsels en natuurlijk blijven we de stress klachten behouden ook.

Deze tijd, winter periode, maar ook anno 2012, vraagt om natuurlijke aandacht!

Ontdekt nieuw unicum kan u ondersteunen met waardevolle tips, tools en technieken waar u zelf mee aan de slag kunt. Vraag direct GRATIS “Brand Experience Programma”  brochures aan om snel te herstellen van uw stress klachten of ter preventie van.

Op uw gezondheid!

Ps……Misschien heb jij nog waardevolle tips…..deel ze met ons…..dan kunnen we van elkaar leren……

Pss….Laten we elkaar helpen…..

PSSSSS…….Breng ook anderen op de hoogte van dit artikel…. Facebook vrienden, Twittervolgers, bloglezers………


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *