Ontdek jezelf, deze woorden kun jij steeds opnieuw inademen, in jouw hart bewaren en overwegen om ze daarna met grote kracht weer uit te ademen. Maar intussen………is er wel iets mee gebeurd. Ze worden steeds meer van jou en je gaat voelen dat het eindelijk mag! Je krijgt lucht en ruimte en je gaat het steeds meer uitspreken naar anderen.

Ontdek jezelf bezit meer geestkracht en energie dan dat jij nu beseft.

ontdek jezelf

ontdek jezelf

De meest krachtige manier van leven, de meest vredige, de meest ontspannende, geruststellende, vitale en gevoel van vrij zijnde manier, is die vanuit jezelf.

Goedheid ontmoet elkaar altijd. De wezenlijke waarden in het leven willen we allemaal voelen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat als je ECHT met elkaar omgaat, elke crisis overwonnen kan worden. Het begint bij ONTDEK JEZELF.

Het nieuwe werken is gericht op samenwerken, niet als concurrenten maar als collegae. Hoe meer mensen starten met ontdek jezelf programma’s, hoe meer mensen lekker in hun vel komen te zitten. Het voelt goed om bezielend en inspiratievol te zijn, ook met anderen samen.

Lege formules en holle woorden zijn er genoeg. Samen nieuwe tradities scheppen waar anderen zich aan hun beurt aan kunnen optrekken, begint bij ontdek jezelf.

Mensen leven niet van theorieën, maar van levende werkelijkheden, zichtbaar en tastbaar in concrete mensen.

Ontdek jezelf eerst en echt, kies voor het levende en bruisende leven.

Wij accepteren onze welvaart als een volkomen vanzelfsprekende zaak. Wij menen er zelfs rechten aan te kunnen ontlenen. Via de moderne communicatiemiddelen komt de noodlijdende mens binnen maar we komen slechts bij uitzondering in beweging.

Ontdek jezelf echt heeft nog lang niet altijd iets te maken met geld of bezit. Menselijke armoede kent vele gestalten en gezichten.

De vele stress, burnout, depressies, extreme hooggevoeligheid klachten, heeft alles te maken met het niet echt “gezien en gehoord” worden van medemensen. Hoe klein ook.

Ontdek jezelf echt, zie, hoor en voel wat jij ziet, voelt en hoort, en niet wat je hoort te zien, horen en voelen en weet dat die ander ook zelf emoties en gevoelens heeft en zelf hoort en ziet.

Veel mensen zijn letterlijk allergisch geworden voor naastenliefde. We zijn levend, allemaal, en dienen als zodanig met elkaar om te gaan m.i. Je hoeft maar naar jezelf te kijken en te voelen wat je precies voelt om te weten wat een ander ECHT nodig heeft.

Proficiat met jezelf! Wees blij met jezelf.

Als je geen angst meer voelt om tekort te schieten. Ontdek jezelf, je ware zelf en wees gelukkig dat je:

–          open bent en kunt zijn

–          zachtmoedig kunt zijn

–          verdrietig kunt zijn

–          hongert naar gerechtigheid

–          vergeven kunt

–          transparant bent

–          positief bent

–          niet terugdeinst

–          boosheid kunt voelen omdat het je niet gelukt is

–          en toch weer de moed hebt om door te gaan.

Wees trots op jezelf als jij de weg weet te vinden in het spanningsveld wat LEVEN heet.

Het gaat er om dat ieder mens zijn eigen, meest juiste balans vindt.

 

Als je meer wilt weten over ontdek jezelf, kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou beslist verder gaan helpen om jouw balans te vinden.

PS. Meer lezen kan HIER, en door hieronder op de deelknopjes te drukken deel je dit bericht en geef je anderen ook deze mooie kans!

GRATIS RAPPORTEN AANVRAGEN

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *