Ontdek De Wondere Wereld Van JezelfOntdek De Wondere Wereld Van Jezelf.

Voel je hoe goed je je voelt?

Voel je hoe slecht je je voelt?

En weet je ook waarom?

Een goede reden om op ‘ontdekkingsreis’ te gaan naar jezelf. Want…. het kan altijd beter en mooier voor je worden, er zijn werkelijk bijzondere mogelijkheden. (Vroeger dacht men ook dat de aarde plat was….)

Ontdek de wondere wereld van jezelf met al zijn mogelijkheden.

Elk mens heeft in zich een potentieel om te groeien en door te groeien. We hebben allemaal in ons een soort van stuwkracht, een zelfgenezend vermogen. Ben je klaar om met die ontdekkingsreis te beginnen? Het is dan jouw feestje…..het draait allemaal om jouw eigenwaarde-gevoel, hoe dat vast te houden.

De basisgrondhouding is ‘weet jouw waarde’.

Ontdek de wondere wereld van jezelf is je eigen waarde leren zien, herkennen en erkennen. Wie ben jij zelf, wat heb jij ‘in huis’, wat zijn jouw talenten en vaardigheden en nog belangrijker; hoe je die waardig ‘neer kunt zetten’ in de wereld. Dat is wat we ieder voor zichzelf te doen hebben. Dat is onze eigen persoonlijke taak om dat uit te ‘vogelen’.

Je goed voelen heeft alles te maken met ‘je eigen ding’ doen.

De meesten onder ons voelen zich klein. Onze grootste angst is vaak dat we te bang zijn voor onze eigen grootsheid. We zijn te bescheiden. We zijn opgevoed om vooral niet groter te doen dan we zijn.

Dit zijn de ‘ingepeperde’ gevoelselementen waar we last van hebben. Onze opvoeders hebben dat beslist niet bewust gedaan, zij zijn ook ‘slachtoffers van slachtoffers’. De taak aan onszelf is om deze ‘ingepeperde’ indoctrinaties om te gaan buigen naar de geweldige mogelijkheden die het leven je kan bieden. Ontdek de wondere wereld van jezelf in al zijn facetten.

Hoe ontwikkel je een sterke opinie?

Vind eerst jezelf. Gebruik jouw tijd goed. Leer jouw tijd niet langer te verspillen. De meeste mensen leven zo geconditioneerd dat zij niet eens meer weten wie zij zelf zijn, en wat zij zelf werkelijk zouden willen in hun leven. zij leven naar de maatstaven van anderen. Het is een natuurwet dat als jij leert ‘fine-tunen’, op jouw leven, dat jij kunt bereiken wat jij wilt, dat voelt pas echt goed.

Wij zijn meesters in het creëren.

Ontdek de wondere wereld van jezelf betekent dat je in een lijn mag leven van jezelf. Sterker nog, je echt goed voelen kan alleen als je in lijn bent met jezelf.

Stap voor stap leren dichter bij je eigen ware ik komen geeft een goed gevoel. Elke mens is het waard om zichzelf te zijn. Elk mens heeft een unieke taak. Alles is groot wat je ook doet. Dat is de waarde die je moet voelen, wil je je lekker in je vel kunnen voelen. Het is fijn om te weten dat de juiste dingen ’onderweg’ zijn als je in lijn leeft met jezelf.

Sta jezelf niet langer in de weg.

Wij willen jou leren de wereldse natuurwetten te verstaan en er iets mee te doen. Jouw innerlijke wereld leidt jou ook, of zijn er blokkades? Wij willen jou graag helpen om die blokkades op te ruimen zodat je weer door kan. Ontdek de wondere wereld van jezelf door actie te ondernemen. Actie ondernemen op het willen groeien en doorontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is hiervoor de juiste educatie tot je nemen zodat je tot eigenwaardegevoel kunt komen.

Wij willen jou helpen realiseren wat jij wil.

Ontdek de wondere wereld van jezelf is een reis die eigenlijk al begonnen is. Hoe komt het dat je nu dit artikel nog aan het lezen bent? Heel waarschijnlijk ben je meer geïnteresseerd dat wat je nu denkt. Wees trots op jezelf; je voelt het goed!

JIJ WIL MEER UIT HET LEVEN HALEN!

Alle antwoorden komen naar je toe als jij er open voor staat. Ontdek de wondere wereld van jezelf!

Vraag hier GRATIS rapporten aan, zodat je direct kunt beginnen met je groei.

Op deze FB-pagina, in deze groep, haal je gratis inspiratiestof. Op het levende FORUM kan je reacties lezen en plaatsen.

Deel dit artikel met vrienden als jij denkt dat zij hier ook iets aan kunnen hebben.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *