Online zelf hulp voor al je klachten en problemen is een gewoonte geworden. Maar wat nu als je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je niet precies weet wat goed is en wat niet. Velen gebruiken internet en zitten de hele dag te zoeken naar oplossingen en raken steeds verder van huis. Waarom? Omdat zij veel lezen en zich alleen maar meer zorgen gaan maken. Zij lezen dingen die totaal niet van toepassing zijn op hen maar helaas gaan ze wel geloven alsof dat de waarheid wel is.

Online zelf hulp is mooi medium maar kies wel de juiste “stof”.

online zelf hulp

Iedereen heeft een aangeboren zelfgenezend vermogen. Jij bent je eigen expert en jij weet wat goed voor je is, wat goed voelt en wat niet. Het allergrootste probleem is dat systemen je doen laten geloven die iets anders beter zou zijn. De adviezen die zij je geven zijn van hun, niet van jou zelf.

Het enige wat jij hoeft te doen als je problemen en of klachten hebt; teruggaan naar jezelf!

Het hele leven is een aaneenschakeling van processen, moeilijke en gemakkelijke. En dat zal altijd maar doorgaan. De grote kunst zit hem in hoe met situaties, dingen en relaties om te gaan.

Online zelf hulp kan jou programma’s aanbieden waar jij even die steun kunt halen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Even een steuntje in de rug om die situatie weer aan te kunnen, even een duwtje om net ja te zeggen, of nee op het juiste moment. Even een inzicht of je wel goed zit enz. enz.

Jij alleen kunt bepalen of je op het goede spoor zit, jouw pad aan het lopen bent. Oké, je kunt er even af raken, ook dat is normaal, maar door opnieuw wat support te halen op het moment dat jij het ook nodig hebt, en je hebt de mogelijkheid gevonden waar dat kan, kan jij je eigen leven leuk, spannend en interessant  houden, en het belangrijkste; zonder klachten.

Je voelt greep hebben en dat is een machtig gevoel. Greep op je eigen leven en in eigen situaties. Je voelt steeds meer zelfvertrouwen en eigenwaardegevoel, daar gaat het om.

Online zelf hulp is een sprong, een waagstuk.

Het leven is beweging, continu, het is niet een zelfde ritme. Er zijn wel terugkerende seizoenen maar ze zijn toch weer anders. Want jij bent weer veranderd, ouder geworden, wijzer en ziet dingen toch net weer wat anders door juist de veranderende omstandigheden. De juiste online zelf hulp zal jou levensbewegingen tonen, waar jij inzichten kunt verkrijgen en waar jij vervolgens weer wat mee kunt.

Het zal een nieuw project zijn, jouw persoonlijke online zelf hulp. Jij kan in goede en kwade dagen eventjes die support halen die jij dan op dat moment verkiest. Het is wel een waagstuk, een nieuw avontuur, een nieuw levensproject waar je even aan moet wennen misschien.

Eigen verantwoording nemen en ook pakken, preventief en behandelend zelf gewoon je ding doen is meedeinen in dat grote samenspel wat leven heet.

Online zelf hulp is leven in plaats van steeds maar te moeten overleven. Er is wel wat moed voor nodig, willen leven, kortom levensmoed gebruiken voor jezelf!

Online zelf hulp biedt vruchten die blijvend zijn.

Investeren in jezelf is het hoogste goed. Persoonlijke ontwikkeling ten top. Jij plukt er zelf de vruchten van als je het aangaat. Een positieve aanslag op jouw leven!

Als jij profijt wil hebben van online hulp en jij durft de sprong te wagen, dan kun je HIER GRATIS die informatie krijgen die je nodig hebt om er meteen al mee te beginnen. Wat houdt je nog tegen?

PS. Deel deze informatie gerust met vrienden op FACEBOOK, en Like itLINKEDIN of TWITTER  en geef hen ook deze bijzondere kans!

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *