Je hebt last van verdriet, zorgen, pijn of stress en je wilt jouw neerslachtigheid opheffen. Deze emoties en gevoelens zijn van jou. Jij hebt last en nu mag je op zelfonderzoek uit gaan om een ECHT gaan te kijken naar wie jij in wezen bent.

Neerslachtigheid opheffen door jouw eigenwaarde ter gaan ontdekken.

neerslachtigheid opheffen

Ieder mens is van nature een gevoelig mens. Alleen we hebben het allemaal min of meer wat verstopt. We willen niet de “softe gevoelige persoonlijkheid” zijn.

Maar in een of andere leidende macht geloven, omdat iemand tegen je zegt dat je dat moet doen, dat is het toppunt van stommiteit. Jij weet zelf het beste

–          wat je voelt

–          hoe het voelt

–          en wat jij eigenlijk het liefste zou willen voelen.

Neerslachtigheid opheffen kan alleen wanneer jij weet wie jij zelf bent. Wat voor jou waar is en wat niet. Wat voor jou waar is kan voor anderen totaal niet waar zijn. En……hoe jij denkt en doet bepaald een heel eind hoe jij je ook voelt.

–          Denk jij dat je niets waard bent, dat jij niets bij te dragen hebt

–          denk jij dat jij een klein grijs muisje bent

–          denk jij dat jij iets niet kan of denk jij juist dat ook jij een wonder van het leven bent en dat jij wel iets bij te dragen hebt?

We hebben allemaal onze eigen zintuigen gekregen om daar ZELF onze eigen informatie mee te verkrijgen. Eigen groei mogelijkheden zien en ook aanpakken.

Als je jouw neerslachtigheid opheffen wilt zal een stuk persoonlijke ontwikkeling nodig zijn.

Het hele leven is een aaneenschakeling van processen waar we allemaal doorheen mogen gaan. Soms fijne en erg mooie en soms lastige, verdrietige en/of erg zware tijden.

Het opnieuw jezelf oppakken en weer doorgaan, daar gaat het om.

Elk signaal, klacht of probleem is een kans om te groeien. Maar…….jij mag zelf bepalen wanneer en of je die kans wel pakt!

Neerslachtigheid opheffen betekent groei.

Kansen pakken en jij beslist zelf wanneer. Elk piepklein beetje experimenteren met jezelf (her)ontdekken is voor de meeste beangstigend. Maar weet dat er altijd mensen om je heen zijn om het juist aangenaam en inspirerend te laten zijn.

Sta zelf open voor positieve veranderingen, ja……ga zelf jouw neerslachtigheid opheffen.

Vraag HIER direct GRATIS RAPPORTEN aan en begin er meteen mee.

Stel eventueel je vragen of geef een reactie als je het eens of oneens met me bent.

Op je gezonde leven!

 

Ps. Deel dit bericht op Facebook, Linkedin of Tweet het weg.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *