In de opwinding van het leven in een materialistische wereld doen we de ‘natuur van de mens’ veel geweld aan. Als er maar welvaart is, denkt men, komt het met het neerslachtig gevoel wel goed. MIS!

neerslachtig gevoel

Neerslachtig gevoel, sociale malaise, ontdek de kracht van zelfredzaam zijn.

Men denkt, dat geld en materie verzamelen, de oplossing is voor een neerslachtig gevoel. Geld zou almachtig zijn voor een gevoel van harmonie, schoonheid en zelfs ook voor je gezondheid en welbevinden gevoel.

Jouw hoogste doelstellingen, een goed gevoel hebben, behoeven geen rechtvaardiging.

Er is schijnbaar nog nooit een tijd geweest waar deze feiten zo worden uitgedaagd. Als je je niet lekker voelt, je hebt een neerslachtig gevoel, stress, burnout of je voelt je depressief, wil je uiteindelijk maar 1 ding; weten wat je kan doen om dat te veranderen en tot een algeheel goed gevoel te kunnen komen, toch?

Er is een andere orde van prioriteiten gekomen als je maar lang genoeg een neerslachtig gevoel hebt.

Alle culturen mogen verschillend zijn, alle symboliek mag uiteenlopen, de boodschap is overal hetzelfde; zoek en je zult vinden.

Geen enkele therapie, geen enkele hulpverlener, geen enkel rapport, niets uit de hele politiek, kan jou een zuiver en goed gevoel bezorgen, alleen jij zelf.

Jouw neerslachtig gevoel kan alleen verdwijnen als jij jezelf goed leert kennen, en zuiver te leven vanuit jouw kern. En niet langer bezig te zijn met ‘zoals het hoort’. Jij zelf weet precies ‘hoe het hoort’.

Luister naar jouw eigen emoties en gevoelens en leer daarop te vertrouwen.

Bezin je eens op jezelf en waar jij nu precies mee bezig bent allemaal. Een neerslachtig gevoel is niet zomaar. Jezelf zijn, jezelf verwezenlijken zoals je bedoeld bent, is er ook niet zomaar.

‘Goede bedoelingen’ hebben alleen is niet genoeg. Je zult ze ook uit moeten voeren. Acties op ondernemen om ze te kunnen ervaren.

Ga ‘helder zien’ voor jezelf.

Ontdek de wereld voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ga echt zelf voelen en ervaren en laat het neerslachtig gevoel van je vandaan gaan, door educatie en inzichten te verkrijgen.

Ga groeien en vormen van echt menselijke handelingen toelaten in jouw leven.

Slechts op basis van ‘eigen bezinning’ kan jij komen tot echte zelfgenezing.

Van binnen naar buiten werken. Jij gaat stralen, mensen gaan dat aan je zien. Zij gaan vragen wat jij toch gedaan hebt omdat jij er zo goed uitziet.

Het neerslachtig gevoel gaat verdwijnen uit jouw leven, voorgoed.

De hoogste doelstelling, je goed voelen, is alleen te realiseren door bezinning op jezelf.

Wil jij het realisme van de ‘dwazen’ voortzetten? Of wil jij eindelijk een ECHT goed gevoel?

Het antwoord is simpel; wij kunnen, ieder van ons, ‘werken’ om onze innerlijke huishouding ‘op orde’ te brengen. Een neerslachtig gevoel inwisselen voor een blijvend goed gevoel.

Zij is te vinden in de traditionele wijsheid van veel mensen.

Als jij meer wilt weten, vraag dan hier GRATIS RAPPORTEN aan, om er vervolgens dat uit te gaan halen, waar jij verder mee kan.

Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken, jij geeft anderen hiermee ook deze GRATIS kans!

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *