De meeste klachten die mensen ervaren hebben te maken met een tekort aan eigenwaarde gevoel en te weinig zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut heeft alles te maken met HOE jij denkt.

Zie hoe een baby blaakt van het zelfvertrouwen.

meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut

 

 

 

 

Een pasgeboren baby denkt niet na over het feit of hij/zij wel ‘goed genoeg’ is.

  • Hij schreeuwt als hij honger heeft.
  • Hij moppert als hij aandacht wil.
  • Hij kirt als hij tevreden is.
  • Hij lacht als hij vrolijk is.
  • Hij plast en poept als hij plassen of poepen moet.
  • Hij huilt als er ‘iets’ is wat we niet altijd meteen kunnen traceren.

Hij doet precies dat IN het moment, hoe hij zich IN het moment voelt.

Nu zijn wij ‘volwassenen’ die het een en ander ‘aangeleerd’ hebben gekregen.

Wij zijn ‘volwassenen’ die ons vaak gedragen als een onwetend kind. Een kind weet wat hij moet doen om aandacht te krijgen en wij zijn het als het ware vergeten. Of wij gebruiken de ‘verkeerde methoden’.

Op een meer juiste en goede manier aandacht krijgen of meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut, heeft alles te maken met HOE wij denken en doen.

  • Wij denken dat we iets niet kunnen, of niet goed doen, daarom lukt het niet.
  • Wij denken dat iets eng is, daarom is het eng.
  • Wij denken dat we niet goed genoeg zijn, daarom voelen we dat zo.
  • Wij denken dat anderen ons niet mogen……..enz enz.

Jij kunt beslist deze lijst nog veel langer maken.

Meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut betekent dat jij anders mag leren denken.

Jij mag stap voor stap leren dat jij het waard bent om te leven, dat jij iets te doen hebt hier, dat jouw leven, wie en hoe jij bent, ergens voor dient.

Jij bent een unieke uitgave van een ECHT mens. Jij hebt gegarandeerd kwaliteiten die niemand anders en exact hetzelfde heeft. Jij bent jij.

Meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut kan zeker door jezelf nieuwe dingen aan te leren, anders gaan denken, zodat het ook voor jou werkelijk gebeuren zal.

Ontdek jouw eigen krachten, jij hebt veel meer in ‘huis’ dan wat jij nu beseft, gegarandeerd.

Denk aan die baby die zich nergens voor schaamt. Jij kan terug als ‘volwassene’ naar het onbevangene van die baby. Door te denken dat jij ook nog steeds ‘onbevangen’ mag zijn. Geef jij jezelf voldoende ‘lucht’ en ‘ruimte’ om te zijn wie jij in wezen bent?

Ik denk van niet namelijk.

Kijk eens echt naar een baby, deze mens ‘verlicht’ de ruimte helemaal. Hoe zou dat komen denk je?

Juist……………omdat hij zichzelf is. Hij laat zich zien precies zoals hij is, met al zijn eigenschappen zoals die zijn, in het moment.

Meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut wil zeggen dat jij echt het gevoel van meer zelfvertrouwen hebben, bij jezelf kunt bewerkstelligen door te denken ; dat jij mag zijn wie jij bent, in al zijn facetten.

Natuurlijk als volwassene zou het niet goed zijn als we ons allemaal als baby’s gedragen.

Daar gaat het ook niet om hier, het gaat om het feit dat iedereen die kleine accepteert om wat en wie hij is.

Als jij jezelf durft te tonen zoals jij bent, zal jij merken dat jij ook straalt. Anderen ‘pikken’ dat op, zij zien aan jou dat jij jezelf durft te zijn. Mensen zien en voelen dat gewoon, wat soms ook ‘afgunst’ op kan roepen, dat klopt.

Meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut heeft alles te maken met het steeds opnieuw terug kunnen pakken naar jouw eigen ik. Als jij dit (opnieuw) leert en goed onder de knie krijgt, zit jij gewoon lekker in jouw vel. Elke dag opnieuw. Jij voelt het weer stromen in jouw lijf en jij hebt voldoende energie om dat te doen wat jij graag wilt doen.

Meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut wil zeggen dat jij greep voelt.

Jij voelt greep op jezelf en in alle situaties die jij tegenkomt. Het hele leven is het gaan en komen van processen, hoe weerbaar ben jij, daar gaat het toch om?

 

Als jij meer wilt weten over hoe meer zelfvertrouwen krijgen in 1 minuut…..Vraag HIER GRATIS RAPPORTEN aan die jou direct helpen in jouw proces.

Wil jij direct en serieus zelf aan de slag gaan, en een snel resultaat ervaren….. GA HIER DIRECT NAAR HET ONLINE PROGRAMMA.

Meer lezen kan op de FB-pagina (vergeet niet te liken) of op ons Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 


1 reactie

carolien · 16 oktober 2014 op 19:11

Ik snap het hele verhaal,alleen iets afleren is blijkbaar moeilijker dan iets aanleren,zo onbevangen als een baby is dat kunnen wij bever nooit meer worden,daar weet je gewoonweg teveel voor,het echte leven met dingen die onbegrijpbaar zijn,en onrechtvaardigheid. Het zou mooi zijn om je zo te kunnen voelen als een baby ,maar is het realistisch,ik begrijp je goede bedoelingen,heus,maar vind ik het realistisch?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *