Licht hoofd Klachten is leren zien en weten wie jij zelf ECHT bent.

licht hoofd klachten

 

 

 

Licht hoofd klachten, duizelig en moe zijn, niet vast met twee voeten op de grond staan, betekent dat je niet goed bij jezelf aanwezig bent, in je eigen lichaam. Het is een vorm van hyperventilatie. Je ‘zweeft’ als het ware een beetje. Gevoelige mensen hebben daar het meeste last van.

We hebben bijna allemaal overeenkomende capaciteiten om dat te behalen wat we willen behalen. Een zogenaamd ‘eigen genezend vermogen’. Deze vorm van hyperventilatie symptomen kunnen je werkelijk jaren van je leven zoveel last bezorgen, gewoon om het simpele feit dat je niet bewust bent van……

het feit van wat er nou precies aan de hand is met jou.

ECHT waar……het zit allemaal in ons ingebouwd om te kiezen en te leren omgaan met ONSZELF.

Licht hoofd klachten hebben vraagt naar nu jezelf toe te gaan, jij bent het waard.

Hoe ziet jouw levenswijze eruit t.a.v van jezelf. Leef jij op de ‘automatische piloot’ of ben je bewust over wat je allemaal precies denkt en doet.

We denken.

We hebben emoties.

We hebben gevoel.

Het gevoel is een bewust geworden emotie, waar we soms een behoorlijke last van kunnen hebben.

Het gevoel is het gebied van het geweten en de juiste keuzes in een liefdevolle verbinding met jezelf.

Wanneer je last hebt van licht hoofd klachten ben je als het ware te veel weg bij jezelf. Weg bij wat je diep van binnen zelf voelt. Wat je wel en niet zou moeten doen. Licht hoofd klachten hebben is een signaal van je diepste zelf die tegen jou iets wil zeggen: ga nu eens ECHT jezelf waarderen, en niet langer weg cijferen. Luister eens wat jij echt voelt wat je moet doen en hoe jij het moet doen. Waar en wanneer wel en waar en wanneer niet. Dat is absoluut niet egoïstisch zijn. Want:

–          Wat anderen zeggen doet er natuurlijk ook toe,

–          maar is dat wel noodzakelijk, zonder dat eerst bij jezelf te toetsen of het voor jou ook geldt,

–          want voor wie is het de waarheid,

–          je bent vriendelijk,

–          of kwets je dan,

–          en durf jij gewoon even stil te zijn en even niets te zeggen, te ervaren wat deze situatie met jou van binnen doet?

Weet je……….soms heb je gewoon even pijn en/of verdriet om iets, en moet je ‘je wonden likken’, en omgaan met die situaties die er gewoon zijn.

Licht hoofd klachten kwijt raken is echt leren omgaan met jezelf, met wie jij echt bent, en niet met de ‘rol die jij speelt’.

Om een blij leven te krijgen, zonder die akelige licht hoofd klachten, zijn totale levensstijlen veranderingen soms aan te bevelen. Om er heel helder en duidelijk achter te komen wie jij bent en wat jij in huis hebt om ECHT je eigen leven te kunnen leven. Om jouw licht hoofd klachten (vorm van hyperventilatie) te laten verdwijnen en totaal lekker in je vel te komen, is het belangrijk te ontdekken wie jij werkelijk bent, naast alle anderen.

Jouw eigen waarden en normen (opnieuw) leren kennen en er naar leven. Laat jouw licht hoofd klachten niet jouw leven bepalen, maar bepaal zelf hoe jij je wil voelen.

Als jij serieus bent met jezelf, en je wilt ECHT van jouw licht hoofd klachten af, dan kun je hier GRATIS rapporten aanvragen die vol staan met praktische informatie om NU een echte doorbraak te realiseren.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

ps…..Meer lezen kan op Facebook , op het Forum , en delen kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *