Duizeligheid en moe zijn, veel transpireren, zweet handen, koud zweet, stress klachten, allemaal symptomen stress waar je licht hoofd klachten of een totaal zweverig gevoel van krijgt. Vaak heeft het allemaal te maken met niet goed bij jezelf te zijn. Jouw levensbehoeften staan centraal. Jij mag beter leren luisteren naar jouw lichaam en naar wat jij wil, hoe jij het wil hebben.

Licht hoofd klachten serieus nemen.

licht hoofd klachten

Je hebt ze niet zomaar, deze licht hoofd klachten. Wat denk jij allemaal? Hoe denk jij over jezelf?

Serieus naar jezelf gaan kijken, en jezelf waardevol (leren) voelen is een proces wat nu belangrijk gaat worden. Hoe kan jij de baas worden over jouw gevoelens? Wat doe jij als jij bepaalde emoties voelt?

–          Angst

–          Vreugde

–          Verdriet

–          Verbazing

–          Walging

–          Geestdrift

–          Agressie?

Durf jij dat te voelen en te uiten? Durf jij erover te praten met iemand?

Als jij ontkent dat ook jij eigen emoties hebt, worden ze verdrongen in je lichaam. Ze raken verder weg en “nestelen” ergens, om later weer als klachten voor de dag te komen. En wel op ongewenste momenten. Nu, in de vorm van licht hoofd klachten. Daar zitten, echt geloof me, niet verwerkte/niet uitgesproken emoties achter.

Positieve of negatieve, dat maakt niet uit, het zijn jouw emoties en die zijn ECHT.

Licht hoofd klachten – emoties niet wegmoffelen.

Je kunt je licht hoofd klachten, en ook je emoties, niet wegmoffelen. Laat ze er zijn, voel ze en laat het echt allemaal doorkomen nu. Zeg gewoon tegen jezelf:

Okee, ik ben boos hierover en spreek het uit. Of: ik ben verbaasd, ik walg hiervan, ik ben zo verdrietig. Laat bij licht hoofd klachten je emoties toe, en verwerk ze door het erover te hebben met iemand.

Zodoende heb je er aandacht aan geschonken en zullen je emoties vanzelf weer zakken. Het zijn net kleine kinderen die even wat aandacht nodig hebben en een aai over de bol willen.

Ga je jouw licht hoofd klachten negeren, of er GEEN aandacht aan schenken, dan zullen ze zich steeds sterker gaan opdringen op een waarschijnlijk niet leuke manier! Echte chronische klachten en kwalen ontwikkelen er dan.

 

Als je meer wilt weten over licht hoofd klachten en HOE deze op te lossen zijn, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen waar informatie in staat om direct zelf toe te passen in jouw leven.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

P.s. Meer lezen op Facebook, reageren en vragen stellen kan ook!

HIER GRATIS AANVRAGEN

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *