Licht Hoofd Gevoel Hebben Betekent Jouw Levenswijze Aanpassen.

licht hoofd gevoel

 

 

 

Je licht hoofd gevoel verteld je dat je een verandering in jouw leven aan moet brengen. Je trekt en sleurt………..je probeert…………een bepaalde weg te lopen…………………en het lukt je niet echt. Je bent druk, je denkt te veel, je bent gehaast en misschien ook nog gespannen, wat nu?

 

‘Jouw weg’ ligt waarschijnlijk ergens anders dan wat je nu allemaal aan het doen bent.

 

Jouw levenswijze bekijken en aanpassen zou een optie voor je kunnen zijn. In ieder geval een grondige heroriëntatie op je eigen leven om los te komen van ……… dat lastige licht hoofd gevoel.

 

Licht hoofd gevoel is nieuwe ‘weerstand’ opbouwen.

 

Deze periode, deze signalen willen jou iets vertellen. Het zijn signalen die jij nu tegenkomt om nu iets gaan te veranderen ten behoeve van je eigen welbevinden. Ons eigen lichaam is onze grootste vriend wist je dat? Ons lichaam verteld ons echt precies als we iets niet goed doen.

 

Helaas luisteren we er niet altijd naar, maar het is er natuurlijk wel. We hebben ook vaak een grote weerstand tegen veranderingen maar weet wel…..dat het goed bedoeld is van ons eigen lichaam. Een licht hoofd gevoel vraagt ons om nieuwe, andere dingen te gaan doen. Je ene weerstand los te laten en op te geven, en gezonde  weerstand op te bouwen zodat je een nieuwe periode in je leven tegemoet kan gaan.

 

DAT IS LEVEN.

 

Licht hoofd gevoel achter je laten en HOE je voordelen gaan ‘zien’.

 

Door je weerstand op te geven zal jij vreugde gaan ervaren. Een blij leven hebben en je eigen voordeel gaan zien van de reden van je licht hoofd gevoel. Want dit licht hoofd gevoel dient ergens toe.

 

Het doorstromen van de ene periode naar de andere in je leven. Dit zijn gewone gezonde levensprocessen. En om deze zware tijden door te komen is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

 

–          Op tijd je rust nemen.

–          Juiste afwisseling arbeid/rust.

–          Voldoende buitenlucht.

–          Voldoende lichaamsbeweging.

–          Goede lichaamsverzorging.

–          Eventueel (tijdelijk) aanvullende ondersteuning.

–          Een totaal zelfrespect krijgen en ook behouden.

 

Kies bewust voor een gezond en energiek leven en het leven zal je belonen.

 

Je doet het zelf. Jij hebt ook die kans om die keuzes te maken in je leven.

 

Als jij het gevoel hebt, jouw licht hoofd gevoel onder controle te willen hebben, zelf weer greep op je leven willen hebben, op jouw gevoelens en gedrag, dan kun je nu HIER GRATIS rapporten aanvragen die vol staan met nuttige informatie voor jou.

Deze informatie heeft al vele levens veranderd , het jouwe kan het volgende zijn.

Op jouw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht….druk hieronder op de deelknopjes, jij geeft anderen hiermee ook deze kans.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *