Licht Hoofd Gevoel, Duizeligheid en Moe, Hooggevoeligheid Klachten, Wat Te Doen.

licht hoofd gevoel

 

 

Een licht hoofd gevoel hebben, duizelig en moe zijn, het kan allemaal knap lastig zijn. Je krijgt veel indrukken binnen in deze tijd. Onze hersenen hebben enorm veel te verwerken en het gevolg kan inderdaad zijn; een licht hoofd gevoel, duizeligheid, moe en/of hooggevoeligheid klachten hebben.  Het spookt allemaal door ons hoofd en bovendien hebben we vaak weerstand om de realiteit ervan onder ogen te zien.

Om een gelukkig en blij leven te hebben, relaxt te zijn en geen last meer van een licht hoofd gevoel, is het nu dan de taak om de zaak eens goed gaan te onderzoeken. Als je tenminste verlost wil worden van dat akelige licht hoofd gevoel.

Licht hoofd gevoel vraagt om eens stil te staan bij je werkelijke zelf.

Om een blij leven te hebben en helemaal verlost te geraken van jouw licht hoofd gevoel, zul je letterlijk de basis weer op nieuw op moeten zoeken. Je luistert nu waarschijnlijk naar iedereen en overal, behalve naar jouw eigen binnenste. Jouw eigen binnenste geeft nu aan: Ho…. stop…. nu is het genoeg geweest, het licht hoofd gevoel is een nu een duidelijk signaal aan jou, het signaal wil jou iets vertellen.

Stop met denken en vluchten in je hoofd, stop met alle wazige zaken, en wees nu eens niet stoer meer. Open jouw ogen en kijk. Als jij snel een blij leven, fit, gezond en gelukkig wilt zijn, wortel (weer) in jouw eigen grond!

Licht hoofd gevoel opgeruimd en fit weer verder, is dat wat je wil?

Ons leven is een continu veranderend levensproces. Het ene proces volgt het andere weer op. We hebben, als we willen, wel enige zeggingskracht in een snellere vooruitgang van bepaalde processen. Mits we dat willen natuurlijk en er voor openstaan.

Als we langdurig deze lastige klachten hebben, zoals een licht hoofd gevoel, en we willen sneller “genezen”, kunnen we het beste hiervoor bij de juiste personen aankloppen. De juiste personen zijn diegenen die jou ook daadwerkelijk kunnen helpen en ondersteunen, bij al die processen. In principe kan dat iedereen voor jou zijn als jij je er maar helemaal goed bij voelt. En de enige die dat GOED kan bepalen ben jij zelf!

Jouw licht hoofd gevoel van nu, wil je alleen maar helpen om ECHT naar jezelf te gaan kijken. En….. om iets daadwerkelijk gaan te veranderen waar jij BETER van gaat worden.

Ons eigen lichaam is onze grootste vriend want hij ‘verteld’ het ons door middel van signalen of symptomen. Als we dan ook nog bereid zijn om te luisteren en er ook nog iets mee te doen, dan gaat ons veranderingsproces gegarandeerd werken.

Anders doen, nieuwe dingen doen geeft nieuwe betere resultaten. Een blij leven kan zomaar ontstaan dan.

Dat is groeien, en ons licht hoofd gevoel zal echt verdwijnen, gegarandeerd…..ook bij jou.

 

Als jij het gevoel hebt iets te willen versnellen in jouw proces en je wilt ECHT van jouw licht hoofd gevoel af, dan kun je HIER GRATIS informatie krijgen. Deze GRATIS informatie geeft jou mogelijkheden om dat ook snel weer voor elkaar te krijgen, als jij het tenminste wilt.

PS. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum en delen van dit bericht kan door hieronder simpel op de deelknopjes te drukken.
 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *