Licht Hoofd Duizelig En Moe zijn, Afgesneden Van Eigen Gevoel.

licht hoofd duizelig en moe

 

 

 

Je laat niets meer toe van je echte zelf. Je cijfert jezelf weg en je blijft maar aan het piekeren. Licht hoofd duizelig en moe zijn is letterlijk afgesloten zijn van je ware zelf.

Je voelt je eigen ruggengraat niet meer!

Je hebt werkelijk geen contact meer met je eigen kern. Je vlucht als het ware in je gedachten weg en je voelt je niet meer. Ook jij mag pijn, verdriet, angst, teleurstelling en boosheid voelen. Ook de negatieve emoties mogen er zijn. Je hoeft niet altijd te lachen en te doen alsof je ze niet voelt.

Misschien ben jij om wat voor reden dan ook een gevoeliger persoon dan de gemiddelde mens. Maar dan ben jij dat. Dat is okee. Jij bent zoals jij bent en accepteer jezelf hierin.

Een licht hoofd duizelig en moe zijn, betekent nu niet meer bang zijn van jezelf.

Elk mens is goed en uniek zoals hij is. Er zijn geen zwarte kanten. Dat is je dan ‘aangepraat’ en je hebt het nog geloofd ook. Vanaf vandaag heb jij de keuze om niet (meer) bang te zijn voor je eigen diepste gevoelens en er ECHT eerlijk mee te zijn.

Een licht hoofd duizelig en moe zijn, zijn signalen aan jou om de koe eens bij de horens gaan te pakken en definitief komaf te maken met deze onhebbelijke klachten. Je licht hoofd duizelig en moe gevoelens oplossen en jezelf tot de orde gaan roepen is nu een must.

Licht hoofd duizelig en moe zijn houden of jezelf energiek waar gaan maken.

Je bent nu als het ware (tijdelijk) een ‘gefrustreerde’, geblokkeerde, mens, die zichzelf niet durft te beleven zoals je je werkelijk voelt. Stop NU met dit toneelspel en besef wie jij werkelijk bent. Kom stevig met de voeten op de grond en ga je helemaal vullen met zelfrespect.

Als jij je licht hoofd duizelig en moe zijn, op wilt heffen zal jij zelf jouw levenswijze en levensritme aan moeten passen.

–          Geef jij jezelf de waarde die jij verdient?

–          Geef jij jezelf die lichaamsverzorging die jij verdient?

–          Geef jij jezelf de rust die jij verdient?

–          Geef jij jezelf de lichaamsbeweging die jij verdient?

–          Geef jij jezelf de goede voeding die jij verdient?

–          Geef jij jezelf de aandacht die jij verdient?

–          Geef jij jezelf die warmte die jij verdient?

–          Geef jij jezelf die liefde die jij verdient?

Een ander kan het jou pas geven als jij het eerst aan jezelf kan en wil geven. Negatieve gevoelens verdwijnen pas als jij jezelf liefdevol kan aanvaarden zoals jij bent.

Als jij het gevoel hebt om jouw licht hoofd duizelig en moe zijn, op te willen heffen en deze gevoelens echt wilt vervangen voor een energiek blij leven dan kun je nu GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met nuttige, en direct al toe te passen informatie.

Op jouw gezondheid!

Ps….Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum en delen van dit bericht kan door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *