Er zijn momenteel vele mensen met problemen, gezondheidsklachten en hebben last van stress. Vaak komen zij er niet op eigen kracht uit. Je kunt je wenden tot allerlei psychotherapeuten die speciaal opgeleid zijn maar in de praktijk is de (theoretische/medische) overtuiging ook geen garantie voor jouw genezing. Een eigen verantwoordelijkheid is nodig.

Last van stress betekent dat je mag leren naar jezelf te luisteren in eerste instantie.

last van stress

last van stress

Ga er eens echt voor zitten. Als je last van stress hebt kan je jouw verleden als “boosdoener” bestempelen, maar je kunt het ook anders bekijken. Je kunt je last van stress ook gaan bezien als een nieuwe uitdaging. Een nieuwe mogelijkheid voor jou om jezelf beter te leren kennen in wie jij werkelijk bent.

Je krijgt nu als het ware, door jouw last van stress, een kans om te groeien. Persoonlijke ontwikkeling 1ste orde.

Jouw innerlijke beleving, jouw innerlijke wereld staat nu centraal. Jouw emoties en gevoelens ECHT leren kennen en van daaruit weer opnieuw starten. Jouw last van stress omruilen voor een dagelijks gelukkiger gevoel, dat is toch wat jij voor jezelf wenst.

Als je last van stress hebt is inzichten verkrijgen in jezelf het allerbelangrijkste.

In feite zijn we allemaal intellectuele neuroten. Allemaal hebben we wat  “opgelopen” in het verleden. Last van stress hebben is in feite last van jezelf hebben.

Je weet niet goed om te gaan met je eigen emoties en gevoelens. En dat is geen schande, veel meer mensen hebben er last van maar willen of kunnen het niet toegeven aan zichzelf.

Het kan natuurlijk zijn dat je een enigszins beperkte opvoeding hebt gehad en niet goed hebt aangeleerd gekregen hoe jij greep kunt houden op jezelf en in situaties. Het is zelfs opvoeders niet te verwijten want zij zijn ook slachtoffers van slachtoffers.

Een goede reden dus om zelf het heft in handen gaan te nemen en jezelf verantwoordelijk op te stellen ten aanzien van je eigen last van stress.

Last van stress en die voorgoed wegwerken betekent zelf actie ondernemen.

Alleen door het ECHTE en juiste aanpakken kan jouw last van stress verdwijnen. Wat nu als jij je ontspannen kan richten op een lang en prettig leven? Wat zou jij daar voor over hebben?

Ontdek zelf hoe leuk een persoonlijk ontwikkelingstraject kan zijn en vraag HIER meteen GRATIS UNIEKE INFORMATIE aan om er ook direct mee te kunnen beginnen.

Op uw gezondheid!

PS. Deel dit bericht op FacebookLinkedin en Twitter als u denkt dat een ander er ook iets aan kan hebben.

 

 


1 reactie

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *