Je weet het niet meer. Je hebt al veel ondernomen, je blijft je klachten houden. Van uiteenlopende aard. Je voelt je angstig, gespannen, verdrietig, boos of agressief misschien……..kortom; je weet je geen raad meer met je eigen emoties en gevoelens. De wereld in je en de wereld om je overweldigd je steeds weer opnieuw.

Je loopt met je ziel onder de arm en weet niet goed meer wat te doen.

je loopt met je ziel onder de arm

 

 

 

 

Je functioneert als het ware niet meer. Je bent moe, je voelt je alleen staan, niemand begrijpt je, je bent prikkelbaar, misschien ben je wel extreem hooggevoelig geworden waar je geen raad mee weet.

Je weet niet meer hoe om te gaan met jezelf, want daar komt het op neer.

Je loopt met je ziel onder de arm omdat je jezelf niet goed kent.

Jezelf leren zien wie jij werkelijk bent en erkennen dat jij dat bent.

Jij bent jij, met jouw unieke eigenschappen, vaardigheden en talenten. Jij bent jij, die een opvoeding heeft gehad die goed voor je was en misschien ook niet. Heel misschien heb je wel het gevoel dat je iets wezenlijks miste; echte liefde, aandacht, warmte en genegenheid. Je loopt met je ziel onder de arm omdat je misschien nog wel ergere dingen hebt meegemaakt. Je bent gekwetst, teleurgesteld, misbruikt, geestelijk of lichamelijk.

Je draagt als het ware de gevolgen daarvan nog in je.

Je loopt met je ziel onder de arm omdat je oude pijnen nog niet verwerkt hebt.

Jouw gevoelens van nu vertellen je wat. Deze gevoelens zeggen je nu dat het tijd is om stil te gaan staan bij deze gevoelens, als je ervan af wilt tenminste.

Het is jouw aandeel om er nu naar gaan te kijken, wil jij verlost worden. Je loopt met je ziel onder de arm omdat je steeds niet bewust was van het feit dat je zelf hier iets aan kan veranderen.

Door tijdelijk enige hulp en ondersteuning te vragen, bij mensen die jou ook daadwerkelijk verder kunnen helpen met deze ‘doorgrondings-processen’, zal jij je direct gehoord en gezien voelen in wie jij werkelijk bent.

In ieder mens zitten kwaliteiten die ‘gezien en gehoord’ mogen worden.

Ook in jou zit een mooi mens. Ook jij bent een mooi mens met bijzonderheden. Ook jij hebt iets te doen en te zeggen. Dat hoeft niet gepaard te gaan met prachtige woorden of daden, juist ook de ‘nietszeggenden’ zeggen iets.

In ieder mens zitten eigenaardigheden dit nuttig zijn. Ook jij bent een nuttig mens, anders was je er niet. Dat is wat jij te leren hebt. Je loopt met de ziel onder de arm omdat jij jezelf niet nuttig genoeg vindt. Je voelt geen of weinig eigenwaarde en je hebt onvoldoende zelfvertrouwen. Dat is waar het om draait.

Ontdek jezelf, ga jouw eigenwaarde leren voelen.

Het is een heerlijk gevoel als je weer greep voelt op jezelf en in situaties. Het is een heerlijk gevoel als je jezelf durft en kunt zijn. Het is een enorm enerverend gevoel als je voelt en ziet hoe anderen het aan je gaan zien en het aan je vragen; oh……wat heb jij gedaan, je ziet er zo goed uit!

En dat je complimenten krijgt in plaats van dat je je afgewezen voelt. We hebben toch allemaal schouderklopjes nodig. We gedijen als we eerst onszelf onder de loep nemen en onze eigenwaarde werkelijk weer voelen.

Het gaat dan weer stromen in ons lijf, we kunnen letterlijk weer door!

Als jij het gevoel van ‘je loopt met je ziel onder arm’ wilt vervangen door een eigenwaarde-gevoel en een gevoel van  zelfvertrouwen, vraag dan HIER GRATIS RAPPORTEN aan, die jou direct al gaan helpen.

In deze FB-groep, op deze pagina, kan je ook GRATIS tips en inspiratie opdoen.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *