Hyperventilatie Symptomen Hoe Herken Je Ze.

hyperventilatie symptomen

hyperventilatie symptomen

 

 

 

 

 

Onzeker zijn, niet goed weten welke kant op te gaan, je blijft steeds maar verlegen en innerlijk in tweestrijd. Angsten overheersen je. Je hyperventilatie symptomen vertellen je dat er iets grondig mis is met je maar jij begrijpt je klachten totaal niet. Je klachten kunnen enorm variëren………….:

–          Benauwd en kortademig worden.

–          Zweet handen en veel transpireren.

–          Duizeligheid en moe worden.

–          Stress, lichamelijke klachten.

–          Koud zweet.

–          Allerlei  angstklachten voelen…….echt alle klachten zijn mogelijk als je hyperventilatie symptomen hebt……..en je denkt misschien wel dat je dood gaat.

Hyperventilatie symptomen en wat nu dan.

Je loopt als het ware op de toppen van je tenen. Je voelt je zo angstig. Je bent gespannen, vastklampend aan…….. je weet eigenlijk niet meer aan wat. Je hebt de neiging om niet meer open te staan voor veranderingen. Je bent zo bang. Je weet het gewoonweg niet meer.

Hyperventilatie symptomen hebben betekent diep van binnen; dat je jezelf niet als waardevol genoeg ziet.  Dat jij jezelf naar beneden haalt en jezelf als het ware potdoof houdt voor datgene wat het leven jou wil geven aan nieuwe inzichten en informatie. Je bent als het ware nu van nature toe aan een nieuwe stap in je leven. Er moet een verandering plaats gaan vinden…………….een heroriëntatie op jouw leven mag nu gaan plaatsvinden.

Eigenlijk zit jij niet “vast” maar blokkeer jij jezelf enorm. Jij zit in een oud patroon waar jij niet “jij” durft te zijn. Innerlijk kook jij over, jij hebt er genoeg van en je zou het liefste alle glazen van de tafel vegen. Jouw hyperventilatie symptomen vragen je nu jouw masker af te gooien. Geen “rol” meer te spelen maar jezelf te zijn. Jij bent het waard om jij te zijn.

Laat je niet leven maar adem zelf in en uit. Kies zelf, produceer zelf en geniet er ook nog van en bovenal, vertrouw jezelf en op jezelf. Herkenbaar?

Hyperventilatie symptomen weg en nu een krachtig lichaam op gaan bouwen.

Jouw stress, jouw lichamelijke en geestelijke klachten, hebben te veel van je gevergd. Het is nu tijd voor een rigoureuze verandering. Dwang en moet patronen, zonder jezelf die rol nog langer op te leggen, betekent jezelf gaan verlossen van je hyperventilatie symptomen. Nu ben jij zelf aan de beurt om eindelijk te gaan leven i.p.v. te overleven.

Een krachtig en gezond lichaam opbouwen doe je niet van de ene dag op de andere. Het begint bij een gezonde geesteshouding krijgen en de waarde die jij aan jezelf toe gaat kennen. Een nu bewust gaan kiezen voor jouw eigen gezondheid en eigen welbevinden is de eerste stap. Niemand kan dat voor jou gaan doen.

Als jij het gevoel hebt jezelf te willen bevrijden van hyperventilatie symptomen en je wilt serieus weten hoe, dan kun je  nu hier GRATIS RAPPORTEN  aanvragen die vol staan met tips en vaardigheden om direct toe te passen in jouw eigen leven. Honderden levens zijn al veranderd, het jouwe kan het volgende zijn.

PS. Meer lezen kan op de FB-pagina of op het Forum. Delen van dit bericht kan door hieronder op de deelknopjes te drukken.

 

 

 

 

 

 

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *