Behalve in een zakje ademen en de aanval pareren is het belangrijk om te gaan onderzoeken wat nou de oorzaken van je klachten zijn. Als je ECHT jouw hyperventilatie stoppen wil, en voorgoed uit je leven wil laten verdwijnen, moet je je openstellen voor nieuwe gezichtspunten.

Hyperventilatie stoppen door ECHT naar je diepere zelf te gaan.

hyperventilatie stoppen Op de een of andere manier gaat het leven voor jou te snel, te vlug, is onduidelijk, of misschien zelfs wel te langzaam, ergens is er iets waarom jij klachten hebt. Je ademt niet goed meer, je gaat sneller of anders ademen dan normaal, je bloedstructuur veranderd daardoor, je krijgt er teveel zuurstof in en daardoor krijg je allerlei nare klachten. –          Benauwdheid –          hartkloppingen –          zweten –          trillerig –          angst –          en nog vele andere symptomen die gewoon niet prettig zijn. Jouw hyperventilatie stoppen kan alleen als jij ECHT leert kijken naar jezelf en naar wie jij in wezen bent. Jij bent het waard om naar jezelf te (leren) leven en je eigenwaarde en zelfvertrouwen ook ECHT te voelen.

Zelfzorg en zelfredzaamheid enige juiste methode, die jou leert hoe je hyperventilatie stoppen kan.

Elke hyperventilatie aanval stopt weer naar verloop van tijd. Het erge is wel dat ze van tijd tot tijd terugkomen als je niet weet waarom je ze krijgt en hoe je er vanaf kunt komen. Inzicht in jezelf, in wie jij in wezen bent, wat jouw eigenschappen zijn en waar jij rekening mee dient te houden, zal jouw hyperventilatie stoppen en voorgoed laten verdwijnen uit je leven. Zolang jij doorgaat op deze manier van leven en je niet aanpast aan je eigen nodige persoonlijke ontwikkeling en groei, zal je de klachten houden.

Hyperventilatie stoppen door zelf het heft in handen te nemen en nieuwe deuren openen.

Blijf je bij het oude vertrouwde dan blijf je ook je oude vertrouwde gevoelens behouden. Ga je nieuwe andere dingen doen zullen er andere nieuwe dingen op je pad komen wat tot gevolg heeft dat er nieuwe gevoelens komen. Natuurlijk is het spannend en nieuw maar de eerste dag naar de nieuwe school is ook spannend. Het went snel en je gaat je als een vis in het water voelen als jijzelf jouw eigen hyperventilatie stoppen kunt. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen gevoel schiet omhoog en greep voelen op jezelf en in situaties geeft je enorme nieuwe energie, gegarandeerd.   Ontdek zelf de wereld van de zelfredzaamheid en vraag hier beneden direct GRATIS en unieke informatie aan en start er meteen mee. Op uw gezondheid! PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin en Twitterhelp je actief mee aan gezondheid verspreiden!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *