Ontdek de echte gezondheidszorg en dat is die van zelfredzaamheid en zelfzorg. Hyperventilatie,(hier uitgelegd door Felix Brabander) burnout, stress en depressies zijn het gesprek van de dag in de spreekkamers bij huisartsen. Terug naar jezelf gaan en aan een stukje persoonlijke ontwikkeling gaan doen, zal ook jouw leven veel aangenamer maken.

Hyperventilatie is behalve een lichamelijke aangelegenheid ook een psychische.

hyperventilatie

 

De oorzaak van de hyperventilatie opzoeken is zeker zo belangrijk als de “aanval” zelf pareren. Helaas hebben velen de aangeboren/aangeleerde neiging gebeurtenissen zichzelf en van anderen op een verkeerde manier waar te nemen en te beoordelen.

In feite maakt iemand hierdoor zichzelf vaak ziek. Door het verkeerde denken, reageert iemand verkeerd naar zichzelf of anderen en daardoor voelt iemand zich ook slecht. De bekende oorzaak en het gevolg.

Bij het krijgen van hyperventilatie krijgt iemand teveel zuurstof in zijn bloed. Deze lichamelijk veranderende toestand voel je als:

–          benauwdheid

–          een snellere ademhaling

–          zweterig worden

–          hartkloppingen

–          angstig zijn

–          droge mond

–          koude handen/neus/voeten

en nog vele andere symptomen die jij wellicht nog beter zult kunnen beschrijven.

De psychologische kant is er ook. Hoe denkt iemand, wat gaat er aan een hyperventilatie aanval aan vooraf. Meestal heeft iemand weinig of geen greepgevoel over een bepaalde situatie of over zichzelf.

Geen of weinig eigenwaarde gevoel en of geen of weinig zelfvertrouwen. Emoties en gevoelens van iemand hebben enorme invloed op het wel of niet krijgen van een hyperventilatie aanval.

Door het openstellen voor nieuwe gezichtspunten, inzichten verkrijgen in jezelf, en het toepassen van de nieuwe aangeleerde stof, verdwijnt hyperventilatie en tevens alle stress. Jouw geluksgevoel komt weer terug.

Inzicht in, en toepassen van nieuwe aangeleerde stof, zal jouw hyperventilatie als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Maar………………….inderdaad niet elk mens is bereid, of in staat, zijn oude vertrouwde leventje en denkwijze op te geven. En het is niet altijd gemakkelijk……………..het leven.

Een goede motivatie en de grondige reden dat je er ook echt vanaf wilt, en daar ook wat voor wilt doen ook, maakt dat ook jij jouw hyperventilatie klachten zelf kunt laten verdwijnen, en voorgoed.

Ontdek nu de wereld van jezelf en vraag HIER beneden GRATIS unieke informatie aan en start direct met ECHTE gezondheidszorg die zelfredzaamheid heet.

PS. Door het delen/doorsturen van dit bericht op Facebook, Linkedin en Twittergeeft u velen ook deze mooie kans om zichzelf te “genezen”.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *