Multidisciplinair teamwork zorgt voor uniek zelfzorg/zelfredzaamheid programma voor de HSP, high sensitive person, oftewel een hooggevoelig mens.

HSP heeft niets met vrouw of man te maken.

HSP

Mensen die klachten blijven hebben op lichamelijk, geestelijk of maatschappelijk gebied zijn heel waarschijnlijk HSP. Zij zoeken naar stijlen en structuren om het vooral voor zichzelf leefbaar en hanteerbaar te houden en heeft niets met sekse te maken.

Het is wel zo dat je als man sterker in de schoenen moet staan om een dergelijk fenomeen te propageren want je wordt wel vaak “bestempeld” als vrouwelijk.

De hele sociale gemeenschap begrijpt je dan ook lang niet altijd en als HSP moet je vaak opboksen tegen de samenleving. HSP zijn is niet het leven van een mens die de situatie beschreef maar van inmiddels velen die vastliepen in hun leven.

Hoe HSP mensen een beter leven kunnen hebben.

Het is voor ieder mens anders zo ook voor een HSP. Het proces van onderzoeken, inzichten verkrijgen, uitproberen van steeds nieuwe hypothesen in deze voortdurende en steeds sneller wordende maatschappij, is geen wetenschap die vastligt maar een ontdekking van wat het beste bij jou past.

Ieder mens is uniek en we kunnen bij benadering wel eens inschatten wat goed is en wat niet maar jijzelf bent expert als het jou aangaat.

Jouw persoonlijke bevrijding van jouw klachten kunnen dan ook alleen opgelost worden als jij gedane ontdekkingen om weet te zetten in concrete acties. Wat je niet doet daarvan zul jij nooit weten of het bij jou werkt.

HSP  en zonder klachten zijn vraagt om concrete veranderingen te doen.

Oog hebben voor de hele mens, je lijf, je hart en je sociale contacten. Luisteren naar jouw diepste zelf. Het menselijke samen leven is soms ver weg. We moeten terug naar elementair samen leven, en dat is wat een HSP ook wil.

Hiërarchie, overheersing en concurrentie is niet nodig, iedereen is waardevol en dient te leven naar zichzelf en van daaruit naar een ander toe. Als jijzelf in balans bent zoek jij vanzelf de ander op om die verder te helpen.

Als jij het gevoel hebt meer te willen weten over HSP dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou direct helpen in jouw proces.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, en te Liken, Linkedin of Twitter geef je andere HSP mensen ook deze mooie kans!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *