Zo voelt het althans voor de meeste HSP mensen. Je voelt je als een pion, zoekend naar wegen om je beter te voelen, je situatie te veranderen of je wil zelfs misschien ontkomen aan deze snelle en drukke wereld. Het overweldigd je steeds weer opnieuw en je hebt daar enorme last van.

Om te ontdekken wie jij als HSP mens bent heb je steun van anderen nodig.

HSP

Zelf moet je die ontdekking doen maar jij kunt jezelf ECHT alleen goed ontdekken in de relatie met anderen. Zij laten jou zien wie jij bent. Je kijkt naar hen, je voelt en je voelt begrip of juist onbegrip, enige gelijkheid of juist helemaal niet en dan voel je jezelf weer.

Leren voelen wie jij ECHT bent in de relatie met de ander. Leren begrijpen dat je nooit hetzelfde bent als die ander maar in wezen kun je wel gelijkheid zien en voelen. Bij de ene dichter en beter als bij de andere. Jij als HSP mens leeft in deze wereld en ook jij mag er zijn, want je bent er toch!

Jij bent uniek in deze wereld net als ieder ander en er zijn vele manieren om mens te zijn. Jij mag jouw eigen mogelijkheden beter leren kennen en ontwikkelen om jezelf sterker te voelen en van daaruit je leven verder  te gaan ontplooien.

Bewust worden van wie jij echt bent als HSP mens. Het is een levend proces, het mens zijn. Stap voor stap meer inzichten verwerven en gaan voelen wie jij bent en wat jij mag doen in deze wereld. Het is een leuk, opwindend en enerverend proces als je bewust met jouw persoonlijke ontwikkeling begint.

Je eigenwaarde en je zelfvertrouwen gevoel groeit met de dag. HSP zijn betekent dat je mag gaan werken aan je persoonlijke groei.

Bewust worden van je eigen wereld en als HSP je eigen uitdrukkingsmogelijkheid vinden.

Jij bent iemand en je telt mee in de wereld. Nieuwe acties ondernemen, hoe klein ook, zal je ontgoochelingen en je klachten en pijnen doen verdwijnen. Je eigen geweldige toekomst zelf gaan creëren en mede voor anderen, dat is wat HSP mensen doen.

De wereld van vandaag heeft zelfs enorme behoefte aan HSP mensen, en het leuke is dat jij dat weet diep van binnen. Je aansluiten bij gelijkgestemden om deze energie nog beter te voelen en ermee aan de slag te gaan zal jou goed doen. Je voelt stemmingen feilloos aan.

Jij hebt veel meer in huis dan je hele leven te blijven tobben met je HSP klachten.

HSP zijn betekent de “molensteen” van je afgooien en deel nemen aan een creatieve toekomst.

Door het proces heen gaan van hoe het was en hoe je het wil hebben voor jou. Het is eerlijk gezegd niet in een half uurtje even gedaan dat klopt. Maar…. als jij bereid bent om het samen te doen en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen is er voor jou verstaanbare taal en goed nieuws waar jij direct verder mee kunt.

Als jij ECHT meer wilt weten over HSP en hoe daar goed mee om te gaan kun je HIER GRATIS rapporten over aanvragen. Deze unieke informatie zal jouw leven direct positief doen veranderen.

PS. Door het delen van dit bericht op Facebook, te LikenLinkedin of Twitter geef je anderen ook deze mooie mogelijkheid om zichzelf beter te leren kennen.

 


1 reactie

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *