Stress klachten, burnout, depressies, overspannenheid, hooggevoeligheid lasten, waar hebben mensen toch allemaal last van. Relativering van de eigen persoon, verantwoording nemen ten aanzien van jezelf en de maatschappij, maakt dat je je belangrijk gaat voelen. Eigenwaarde gevoel en je zelfvertrouwen opbouwen kan jou direct genezen van al je hooggevoeligheid lasten.

Ontdek bij jezelf de duivel en de engel als je jouw hooggevoeligheid lasten op wilt heffen.

hooggevoeligheid lasten

Elk mens heeft een aangeboren zelfgenezend vermogen. En dat is een hoogst uniek vermogen! Wat jij gewoon te doen hebt is een hoogst uniek gebaseerd programma wat jij voor jezelf dient uit te puzzelen.

Anderen kunnen wel tijdelijke richtingaanwijzers voor je zijn maar jij maakt de uiteindelijke keuzes. En………inderdaad soms hoor je dingen die onaangenaam voor je zijn en die je liever niet wilt horen. Of dingen die je niet wilt zien, voelen ruiken en of proeven.

Je voelt heel waarschijnlijk ook sferen aan die je liever niet voelt en dat zijn nou net de hooggevoeligheid lasten waar jij vanaf wilt. Helaas, dat kan niet. Wat zeggen de duivel en de engel in je, want dat is de dualiteit waar jij mee worstelt.

De ene keer weet je wat je moet doen en de andere keer weer niet. Als jij jouw eigen neuroses wil overwinnen zal jij jouw levenstaak serieus op moeten gaan nemen. Kom op, nu op “ontdekkingsreis” naar je eigen waardevolle ik. Het kan een enorm enerverend proces zijn waar je enorm van kunt genieten.

Je hooggevoeligheid lasten zelf ombuigen naar het vervullen van je potentiële wensen.

Hoe kun jij jouw leven inhoud en betekenis geven, daar draait het om als je hooggevoeligheid lasten hebt.

Een goed geweten is het beste hoofdkussen.

Als jouw streven, van een hogere definitieve betekenis zijn, jouw doel is en wat je gaat leven en ongeacht hoe dat eruit gaat zien, dan kan het niet anders als dat ook jouw hooggevoeligheid lasten gaan verdwijnen.

Je leeft dan een zinvol leven. Wel is het vaak zo dat je (tijdelijk), wanneer je in dit proces zit, enige positieve, en op regelmatige basis, support nodig hebt.

Ook hier komt het duveltje je weer van je pad brengen als je nog niet stevig genoeg staat. Zelfzorg en zelfredzaamheid toepassen en inzichten verkrijgen in jezelf en in wie jij in wezen bent, is de ECHTE oplossing.

Leer goed vanuit jezelf te leven en jouw talenten en vaardigheden die je hebt te gebruiken, voor jezelf en de hele maatschappij. Ook jij hebt gegarandeerd waardevolle aanvullingen, alleen moet je er waarschijnlijk weer even aan herinnerd worden.

Ontdek zelf de wereld  van jouw binnenste en geniet van een stukje persoonlijke ontwikkeling. Gun jezelf dit levensproces en verlos jezelf van jouw hooggevoeligheid lasten.

Vraag hier beneden direct GRATIS  en unieke informatie over aan.

PS. Lees meer op Facebook.

      Volg ons op Twitter en Linkedin,  en deel ook deze informatie met de wereld!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *