Stress verminderd enorm de kwaliteit van leven voor velen. We kunnen het gewoonweg niet meer allemaal bijbenen. Velen lopen dan ook op hun tenen en hooggevoelig en klachten hebben, is het gesprek van de dag in de spreekkamers van huisartsen en therapeuten.

Hooggevoelig en klachten hebben betekent in eerste instantie: eerlijk naar jezelf gaan zijn.

hooggevoelig en klachten

Een belangrijke vraag om jezelf te stellen:

–          Waar gaat mijn aandacht naar toe? Waar naar uit?

–          Wat zou ik willen doen?

–          Waar zou ik nou meer over willen weten?

Je gaat als hooggevoelig mens eens uitzoeken wat jou bezighoudt. Niet (meer) allemaal dingen doen vanuit gewoontes of patronen, maar nieuwe wegen ontdekken die werkelijk bij jou passen.

Je gaat jezelf, je eigen hooggevoelig en klachten systeem, nu afstemmen op jouw gevoeligheid en wat voor jou “waar” is. Daar kunnen hele andere dingen uit voortkomen als waar jij nu mee bezig bent. Jezelf opnieuw ontdekken, jezelf opnieuw leren kennen en jezelf erkennen als een hooggevoelig mens met eigen kwaliteiten en talenten.

Misschien heb je altijd wel precies in het rijtje gelopen, en precies gedaan wat anderen graag van je wilde zien. Nu ben jij aan de beurt! Je hooggevoelig en klachten lichaam zend signalen die jou aangeven dat er ergens iets niet (meer) klopt.

Hooggevoelig en klachten hebben kan nu een grote last voor je zijn, maar is een kwaliteit die jij nu mag gaan ontdekken.

Jij hebt de wereld iets te bieden weet je dat? Jij bent dat zaadje wat nu uit mag groeien tot een grote eik. Jij mag jouw kwaliteiten gaan leren kennen van het hooggevoelig zijn. Heel vaak geloofd iemand die zelf hooggevoelig is niet eens dat zij erg belangrijk zijn omdat zij angstig zijn. Angstig om zichzelf te laten zien ook.

Helderheid, inzichten krijgen van het hooggevoelig zijn is dan ook het allerbelangrijkste. Ga samen aan de slag met mensen die jou kunnen helpen in jouw persoonlijke proces. Het is voor iedereen anders.

Naar jouw eigen gevoel leren luisteren is geen gemakkelijke stap maar…………… als je dat eenmaal hebt geleerd kom ook jij in een enorme flow. Het is een geweldig gevoel om dat te ervaren, zeker als je alleen maar lange tijd last hebt gehad van je hooggevoelig en klachten lichaam wat in feite “ondergronds leefde”.

De weg van hooggevoelig zijn ECHT vinden om vervolgens nooit meer te verlaten!

Als jij jouw persoonlijke weg ECHT gevonden hebt verlaat je die NOOIT meer. Je kan zelfs niet terug en dat wil je ook nooit meer gegarandeerd. Hooggevoelig zijn is gewoon haarfijn aanvoelen wanneer en wat er moet gebeuren en op een voorwaarde: als het voldoet aan jouw leven.

Op Facebook kan je er meer over lezen en vergeet niet jouw mening erover te geven!

 

Ontdek het enerverende proces van jouw hooggevoelig zijn en vraag HIER GRATIS RAPPORTEN over aan. Helderheid en inzicht in jezelf is het grootste cadeau wat je ooit zult krijgen.

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *