Inspiratiestof/verhalen als medicijn.

Deze categorie is er niet zomaar. Het zal een geschenk zijn van diepe wijsheid, inzichten en liefde. Een openbaring van mensen die de bronnen kennen.

Ons leven, ons werk, onze passie, bewaarders van oude verhalen, en enorm veel inspiratiestof in huis hebbend en nog steeds verzamelend, maken het nu eindelijk mogelijk om dit moois te delen met de wereld.

Sprookjes, mythen en verhalen schenken inzichten die onze blik verruimen zodat we het pad, dat door de wilde natuur is achtergelaten, weer kunnen zien en volgen. De lering die we vaak in verhalen vinden geeft ons de verzekering dat een pad niet geëindigd is, maar dat we verder kunnen. De sporen die we instinctief volgen, zijn van ons Zelf.

De poging vaak van de hedendaagse maatschappij, om ons in een keurslijf te stoppen, en van ons een star poppetje te maken, geeft ons klachten die wijzelf zelfs niet meer herkennen. Diepe levengevende boodschappen worden jammergenoeg in de kiem gesmoord.

Wij blijven luisteren naar onze eigen innerlijke stem, en proberen hier hart en ziel in ieder verhaal te leggen, zelfs al is het maar bij een anekdote of mop. Wij kiezen verhalen waarvan wij denken dat die geschikt zijn voor een groot publiek, en waar u geraakt zult worden.

En bedoeld als “medicijn”.

We willen “van binnenuit” delen, omdat wij in een wereld leven, en het besef hebben dat de “toehoorders” hetzelfde zijn als wij, waar een continue behoefte is.

En…..ons repertoire blijft groeien!

De grondstelling van dit werk is: dat alle mensen van nature begaafd zijn en iets te vertellen hebben waar we iets van kunnen leren! Het in kaart brengen van de menselijke natuur in al haar dierbare verscheidenheid, is nog verre van voltooid.

Er bestaat geen routine voor volwassen worden en je gezond en fit voelen. Het proces is voor elk individu uniek en kan gewoonweg niet gesystematiseerd worden.

Het lijkt ons onjuist om te denken dat er een manier is die de manier zou zijn. Met deze categorie pogen wij een bijdrage te leveren aan wat anderen zeggen, schrijven, meemaakten, verzonnen, beleefden, vinden, denken, voelen, willen mededelen en ondervonden, in de hoop dat u er iets aan hebt.

Wij hopen dat je er “weer op uit zult trekken”, dat wil zeggen, het leven zult laten gebeuren, dat je zult werken met deze verhalen, je eigen leven glans zult geven, zult groeien, tot je zelf in bloei schiet!

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *