schoonheid

 

Elke mens heeft bepaalde schoonheidsbehoeften. Vroeger waren het alleen de vrouwen die met schoonheid bezig waren maar vandaag de dag zeker ook de mannen.

Iedereen is uniek en moet gewaardeerd worden als persoon.

Het uiterlijk is iets waar we velen uren aan kunnen besteden. De een meer dan een ander. Het kan je een totaal ander mens maken. Je zit beter in je vel als je aandacht besteed aan het uiterlijk.

Je merkt het bijvoorbeeld wanneer je jezelf verslonst. Je voelt je dan ook meteen minder goed in je vel.

Zeker wanneer je wat minder goed in je vel zit, kan het fijn zijn om wat extra aandacht te besteden aan heel je lichaam en je uiterlijk. Het wil niet zeggen dat je er vele lagen make-up op moet smeren. Het gaat erom dat je jezelf eens lekker verwent met een bad of uitgebreide douche en jezelf daarna heerlijk insmeert. Daarna eventueel wat opmaken als je de deur nog uitgaat.

Je bent dan bewust met jouw lichaam bezig, en je zit niet met je gedachten alleen in je hoofd maar juist in heel je lijf.  Bovendien heb je een moment van ontspanning. Dit alleen al geeft je een fijn gevoel. Bewust en regelmatig met je eigen lichaam bezig zijn, je eigen lijf aanraken, bewust en met liefde ECHT voelen, geeft je een gevoel van eigenwaarde. Jij mag zijn wie jij bent.

 

In de huidige maatschappij is uiterlijk erg belangrijk geworden. Zowel mannen als vrouwen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Besteed zoveel aandacht aan jouw uiterlijk als jij behoefte hebt. Voel je goed in je eigen lijf. Het maakt daarbij niet uit of je behoefte hebt om veel aandacht te besteden aan je uiterlijk of niet. Dit is voor iedereen anders.

Voel je goed in je eigen lichaam. Wanneer jij je goed voelt in je eigen lijf, straal je. Stralen is al een schoonheid op zich. Dit heeft overigens niets met wel of geen make-up te maken.

Wees blij met het lichaam dat je hebt en ben gewoon bewust bezig met jouw lichaam.

Heb je punten waar je minder blij mee bent. Kijk dan heel bewust naar die delen van je lichaam waar je wel trots op bent. Doe dit zeker op momenten dat je niet zo lekker in je vel zit. Je zult merken dat er veel plekken zijn waar je wel blij mee bent en misschien vallen dan die punten waar je niet zo blij mee bent dan wel weer mee ook.

 

Er zijn allerlei producten op de markt en de meesten hebben als doel: iedereen te helpen zijn of haar eigen schoonheid tot zijn recht te laten komen. Er zijn speciale merken ontwikkeld om man en vrouw, wie ze ook zijn en waar ze ook wonen, te helpen om zijn of haar wezenlijke schoonheid te laten onthullen. Omdat wij de combinatie willen bieden van de vele mogelijkheden om er mentaal en lichamelijk op zijn best uit te komen, hebben wij gekozen om samen te werken met de besten der aarde, gewoon op natuurlijk gebied.

Dankzij een wereldteam waar wij direct mee samenwerken van meer dan 500 wetenschappers, ingenieurs en dermatologen, die op 89 locaties over de hele wereld baanbrekend werk verrichten, genieten we enorm van het feit dat we deze unieke stof hier mogen delen met jou. Wereldwijde erkenning als voorloper in de huidverzorgingswetenschap, en als toonaangevende experts in etnisch en vergelijkend huidonderzoek. Zij begrijpen de specifieke behoeften van de verschillende mensen en hun huidtypes, zeker wanneer zij onder stress staan, want dan heeft de huid van mensen enorm te lijden .

Meer dan 35 jaar geavanceerde technologie zorgen voor producten voor een levendig stralende huid…… helpen die zo te houden, ook tijdens moeilijke processen, jaar in jaar uit.

De systemen die zij ontwikkelen zijn eenvoudig en wij zijn er ook van overtuigd dat de zichtbare resultaten al je verwachtingen zullen overtreffen.

Zij brengen klinisch bewezen wetenschappelijke oplossingen, voor ieders behoeften op het gebied van schoonheid en huidverzorging.

Hier draait het om WAARHEID. WAARHEID in wetenschap – door aandacht voor de gezondheid en het uiterlijk van uw huid. WAARHEID in relaties – door schoonheidsgeheimen te delen, zoals vrouwen (en nu ook steeds meer mannen) dat al eeuwen doen. En WAARHEID in schoonheid – door waardering voor de individuele schoonheid die elke vrouw/man in zich draagt.

Zij zijn normbepalend op het gebied van huidwetenschap en onderzoek, en toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen van partnerschappen met belangrijke medische/onderzoeksinstellingen en universiteiten.

Ze hebben enkele van de meest futuristische en geavanceerde instrumenten en technologieën ontwikkeld om de werkzaamheid en veiligheid van hun producten te beoordelen. Met hun baanbrekende technologie en huidverzorgingsproducten zetten ze  regelmatig nieuwe mijlpalen binnen hun bedrijfstak:

–          Als eerste die enkele innovatief antioxidanten complex op de markt brachten die vrije radicalen in alle 3 de stadia van beschadiging neutraliseert.

–          Revolutionaire en exclusieve technologie om de huid lichter en witter te maken.

Ze streven naar de synergie van schoonheid en gezondheid.

Ze helpen vrouwen, en mannen, het delicate evenwicht te bereiken tussen wetenschap en de kunst van het mooi zijn. Onze relatie ook met het toonaangevende wereldmerk voor vitaminen, mineralen en voedingssupplementen, geeft ons die unieke combinatie oplossingen, voor het complete plaatje. Zo heeft deze moderne wetenschap, in combinatie met onze unieke persoonlijke ontwikkeling methode, geweldig ingespeeld op de behoeften van de hedendaagse mens.

Er zijn verzorgingsproducten die:

–          Zichtbare resultaten geven in slechts 3 minuten.

–          Het jeugdige uiterlijk van de huid weten te behouden en zelfs weten te herstellen.

–          Thuisbehandelingen mogelijk maken om huidveroudering aan te pakken.

–          Het ultieme anti-verouderingsproduct is om beiden te helpen er 15 jaar jonger uit te zien en zich ook zo blijken te gedragen.

–          Beschermen, verzachten en elke look accentueren met trendy kleuren.

Schoonheid is een kunst!

Mensen van vandaag willen een gewenste uitstraling creëren, of dat nu klassiek of nonchalant is, voor overdag of voor een glamoureuze feestavond.

We leiden allemaal een druk leven en ons aller kostbaarste goed, ons eigen lichaam, met onze uitstraling, willen we zoveel mogelijk behouden voor veroudering.

Jij kunt zelf die keuze maken HOE BELANGRIJK jij het vindt, daarna kun je bepaalde producten het werk laten doen.

 

Voor meer informatie of voor persoonlijke vragen over goede huidverzorging en/of goede supplementatie (van buiten en/of van binnenuit, de allernieuwste technologie wereldwijd!)

 KLIK HIER 

 

Bron: Caroline van der Aa

 

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *