Welkom collegae, lieve vrienden en alle geïnteresseerden,

 

Allereerst Van Harte Gefeliciteerd dat je besloten hebt om te starten, met ons:

Trendflow Powerfull Way Of Life Programma.

hartelijk gefeliciteerd

 

–          Lees dit hele programma goed door.

–          Schrijf de vragen op die je hebt n.a.v. dit programma.

–          Neem contact met ons op en stel je vragen indien je iets niet begrijpt, of herlees het.

Belangrijk is ook dat als je klachten hebt, van welke aard dan ook, het heel goed is dit programma sowieso weer eens te herlezen. Gewoon om het simpele feit dat het steeds weer aangevuld kan zijn. Maar zeker ook omdat jij weer in een volgende fase bent gekomen en woorden wellicht weer anders binnen laat komen dan in eerdere stadia.

 

In dit programma kan vanalles aan je voorbij komen, bedoeld om antwoorden te vinden. Antwoorden op jouw vragen, waar jij mee zit. Het leven van mensen is een groot verschillend gegeven en ieder mens is gedwongen te ‘dealen’ met zijn of haar eigen leven. Wij hopen dat jij met dit mooie geheel weer verder kunt in jouw leven.

Waar gaat het NU in jouw leven fout dat je NU niet gelukkig bent??????????

 

…………………………………………………….denk hier eens even over……….

 

Wat kan jij van ons verwachten:

–          heldere “kijk”

–          heldere “stof”

–          stappenplan, wat jij zelf allemaal kan doen om jouw situatie(s) te veranderen

–          je kunt zelf bepalen welke “stof” je op een bepaald moment nodig hebt

–          begeleiding op maat! Dit kan door middel van mij/Caroline een mail te sturen (trendflow57@gmail.com) met jouw persoonlijke vragen. Dit kan en mag je altijd! Het beste werkt dit programma door eerst deze stof goed op je te laten inwerken, te voelen en te ervaren wat het met jou doet. Meestal komen antwoorden als vanzelf naar boven, en kan je weer verder in jouw proces.

 

Wat is namelijk de functie van jouw klachten?

 

De functie van gezondheidsklachten is groeien. Groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij mag nu door in je leven. Doorgaan naar een volgende (levens)fase. Dit zijn min of meer normale levensprocessen. Iedereen komt in zijn of haar leven periodes tegen dat het “even” niet lekker loopt. Dit is ECHT normaal.

 

Psycho-educatie is de suiker in de pudding. Door duidelijkheid/helderheid kan er een stukje inzicht komen, en uiteindelijk kunnen dan de verlossende veranderingen plaatsvinden. We zijn allemaal een beetje intellectuele neuroten en we hebben van alles wat “meegekregen”. Bewust of onbewust en met de beste bedoelingen. Ieder “gezond” mens leeft van binnenuit intentioneel. Ieder mens bedoelt het goed, wat niet wil zeggen dat het altijd goed is. Bovendien het percentage “ongezonde” mensen is kleiner dan men denkt. Vaak gaat het om “stoornisjes” en niet echt om grote “stoornissen”. Gelukkig maar! Alhoewel het in de medische wereld (helaas te vaak nog) WEL ZO WORDT GEZIEN.

 

Door empathie te tonen begrijpen we je, en de sympathie maakt dat we ons aangetrokken voelen maar vergeet niet dat het ook ons werk is!

 

Om op deze manier te kunnen werken zetten we in:

1.    Duidelijkheid, kracht, vaardigheden en kennis.

2.    Zachtheid, mededogen, empathie en openheid.

3.    Energie, humor, objectiviteit en flexibiliteit.

 

 

Er zijn 2 “genezingsmodellen”:

1.      Medisch – Diagnostisch Model.

De cliënt is passief en de arts of therapeut beslist medicatie. De cliënt wordt “genezen” en er wordt geen of weinig beroep gedaan op zelfverantwoording = behandeling = beperkte ontwikkeling. Er wordt alleen gewerkt aan symptoombestrijding. Er wordt niet gekeken naar een totaaloplossing.

2.    Leer- en Ontwikkelings Model = Samenwerkings Model

DIT IS WAT WIJ DOEN! (wij verwachten van jou ook iets)

Persoonlijk probleem – leerdoel – oefenen – vermindering klachten.

 

Hoe starder iemand is hoe pathologischer het probleem! (dan zijn het de grote “stoornissen”). Wij gaan ervan uit dat als jij dit programma hebt aangeschaft, jij ook open staat voor nieuwe dingen en steeds flexibeler kunt kijken en zijn, dat jij niet STAR bent en dus ook geen grote stoornis hebt! JIJ BENT UIT OP JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, en nogmaals daar willen we jou mee feliciteren!

 

Wij willen ons NIET BEZIGHOUDEN met de grote stoornissen, dat is het werk voor de psychiater of psychoanalyticus, alhoewel…………….. misschien hebben zij toch ook iets aan dit programma.

 

 

Wij gaan in ieder geval samen BEWEGEN:

 

Emotionele problemen hebben vaak ingrijpende gevolgen (gezondheidsklachten) voor het dagelijks functioneren en waar moet dan aan gewerkt worden:

1.      heroriëntatie ten aanzien van de klachten en beperkingen, en de eventuele nieuwe mogelijkheden en middelen bekijken

2.      heroriëntatie ten aanzien van nieuwe doelen en mogelijkheden

3.      berusting en losmaking ene kant en nieuw potentieel andere kant bekijken

4.      uit de gemaakte “fouten” lering trekken en deze fouten “vergeven”, vooral in eerste instantie aan jezelf.

 

De pijn zal jou helpen er lering uit te trekken, en er over mogen praten (ventileren) helpt totdat het geen emoties meer oproept. Door inzichten te verkrijgen kunnen duidelijk nieuwe perspectieven ontstaan.

 

Losmaking van het oude, en zelfvergeving, betekent het nieuwe toestaan!

 

Het leven kan alleen maar achterwaarts begrepen worden maar het moet voorwaarts worden geleefd. Problemen zijn oplossingen zonder “beweging”. Elk symptoom is nodig om van daaruit weer verder te kunnen gaan“bewegen”. Niet proberen te voorkomen!!!!!!!!!!

 

Wat we samen gaan doen is een stappenplan doorlopen. Het is belangrijk voor jezelf om te weten hoe jij je nu voelt en hoe jij je wil voelen. Dit is waar het om draait. Wanneer jij dit helder hebt, kun je de stappen (zelf) gaan maken naar een leven waarbij jij je goed voelt.

 

Gaan we samen “bewegen”????????

 

Op een prettige en gezonde samenwerking en heel veel succes!

 

Caroline en medewerkers.

 

PS. Weet dat je altijd persoonlijk contact met ons mag opnemen als je iets niet begrijpt, en/of persoonlijke tips en adviezen wilt krijgen over jouw situatie! KLIK DAN HIER.

 

 

 

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *