Herstel Burnout Is Nu Je Eigen Richting Gaan Volgen.

Verschijnselen burnout hebben het je al een tijdje lastig gemaakt. Je hebt veel last van die dodelijke oververmoeidheid symptomen en je bent het nu wel een beetje beu allemaal. Je bent toe aan je herstel burnout. Je bent een tijdje uit de running geweest maar het wil allemaal nog niet zo lukken. Het duurt je te lang allemaal!

Je blijft je vermoeidheid houden en weet niet zo goed hoe eruit te komen. Wat in deze fase erg belangrijk is;  je eigen richting gaan volgen.

Herstel burnout gebeurt niet op commando.

herstel burnout

 

 

 

 

Je kan het allemaal wel willen, je acute herstel burnout, maar zo werkt dat niet. Alles heeft zijn tijd nodig dus ook ……….

je herstel burnout.

Voel je je wel eens overweldigd of voel je wel eens een supervermoeidheid opkomen, als er bijvoorbeeld een berg werk voor je klaar ligt? Dan staat je onderbewustzijn toch echt op overleven in plaats van leven. Je wil eigenlijk wanhopig weten hoe je het allemaal voor elkaar kan krijgen. Je weet diep van binnen dat het allemaal moet gebeuren maar je lijf kan het gewoonweg niet meer in een korte tijd voor elkaar krijgen.

Je lichaam kan namelijk maar een ding tegelijk. Je eigen herstel burnout betekent dan ook dat je een voor een die stappen gaat doen om uiteindelijk weer ‘die hele berg’ gedaan te krijgen, zonder het gevoel dat het NU allemaal tegelijk moet.  Ook om het leven weer leuk gaan te vinden.

Het kan gewoonweg nu niet langer zo en het kan zeker niet gaan op commando.

Je herstel burnout voltooit zich pas echt als jij de natuurlijke stroom volgt, die van jou.

Verschijnselen burnout hebben betekent een periode ingaan van onzekerheid, een lichaam hebben vol van oververmoeidheid symptomen is samengevat; een hele klus! Het vraagt namelijk van je om  nu naar jezelf te gaan. Wie ben ik die deze klachten heeft?

In combinatie met de juiste informatie, wat precies te doen in deze voor jou zware tijd, is eigenlijk het proces van je herstel burnout toch al aan de gang gegaan, weet je dat? Er is al een soort van kleine heroriëntatie begonnen……..  echter als je niets meer doet, niets onderneemt, helemaal niet bezig bent met wat er nu met jou werkelijk aan de gang is, is er een aanzienlijke kans dat je klachten chronisch worden. Het kan dan een erg langdurig proces worden.

Het is altijd een keuze van de persoon zelf die verschijnselen burnout heeft, hoelang hij/zij er over wil doen. Je kan je eigen herstel burnout bespoedigen door inzichten te gaan verkrijgen over jouw patronen, hoe die zijn ontstaan en wat jij er zelf aan kan doen om die te veranderen. Jij zult je snel beter voelen, lekkerder in je vel als je naar jezelf leert luisteren.

Belangrijk is dat jouw natuurlijke stroom weer op gang komt.

Als jij serieus op zoek bent voor een snel herstel burnout, je vermoeidheid gauw achter je wilt te laten, en zelfs nog snel vol van energie wilt zijn ook, kun je HIER GRATIS RAPPORTEN aanvragen met tips en tools om direct toe te passen.

In deze groep kan je ook GRATIS tips en informatie halen of inspiratie op deze pagina.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *