Het gevoel is de oudste kennisvorm en is tevens de bron van alle wijsheid! De hele wetenschap weet steeds meer over steeds minder. Een goede reden om ons gevoel meer te gaan volgen en onze intuïtie in te zetten als bron voor nieuwe ontwikkelingen. In eerste instantie voor “genezing” van jezelf en je eigen welbevinden. Help hooggevoeligheid herkennen en erkennen en besef dat innerlijke tevredenheid het waardevolste bezit is wat je moet cultiveren.

De wereld heeft jou nodig! Help hooggevoeligheid herkennen maar erken eerst jezelf.

help hooggevoeligheid herkennen

 

help hooggevoeligheid herkennenNiemand kent jou echt, zelfs je moeder niet. Jouw innerlijke waarheid is een uniek gegeven en is van jou. Vaak willen we teveel geloven en vasthouden aan wat een ander zegt, zonder eerst echt naar onszelf te luisteren.

De wetenschap weet alles en beweert het zelfs beter te weten voor jou. En zonder dat ze ook maar 1 gedachte van ons kent.

Zo geeft men vaak aan jonge mensen al medicijnen die tot stabilisatie van gedragspatronen leidt.

De eigenheid van de persoon in kwestie verdwijnt en is later vaak heel moeilijk weer terug te vinden. Hoe vaak is de mededeling; je lichaam maakt te weinig serotonine aan. De vraag WAAROM iemand een tekort daarvan heeft, daar gaat men volledig aan voorbij!

Eigenwaarde en zelf betekenis mogen en kunnen geven aan je leven, hoe klein je ook nog bent, is essentieel om je ook maar goed te kunnen blijven voelen.

Wie kan die inhoud jou verstrekken????? Dat kan iedereen zijn!

Help hooggevoeligheid herkennen en erkennen, omdat de drang van zelfontwikkeling bij iedereen gewoon latent aanwezig is.

We kunnen zelf een enorme invloed uitoefenen op ons gevoel van welbevinden. We zijn allemaal in de loop van de tijd te afhankelijk geworden van “de witte boorden”.

De wereld schreeuwt om aanpassingen. Help hooggevoeligheid herkennen en erken jezelf als de machtigste! “De almachtige vader ben jezelf”!

Het grootste probleem is dat we te onbuigzaam zijn om ons snel aan te passen in deze snelle wereld van vandaag. Vroeger ging het altijd om een hoog IQ (intelligentie quotiënt). Hoe goed kon je leren, dan was je een goede in de maatschappij.

Vandaag de dag is het EQ (emotionele quotiënt)  en het SQ  (spirituele quotiënt) een veel belangrijker gegeven. Hoe snel past iemand zich aan aan de nieuwe situatie. Als je dat kunt, voel je je goed.

Greep voelen op je eigen lichaam en geest, afstemmen op anderen en greep voelen in allerlei steeds veranderende situaties, doet je pas echt goed voelen.

Mensen stimuleren tot zelfontwikkeling, en leren leven rond een as van tevredenheid, mededogen en voorkomendheid.

Mensen hebben niet alleen de verantwoordelijkheid te dragen voor eigen welbevinden en tot zichzelf alleen, ook naar de omgeving en het hele collectieve gebeuren. Dit was vroeger zo en het is nog zo.

De beschaving is begonnen toen mensen ophielden met stenen gooien; zegt men wel eens. Toch is de hedendaagse beschaving iets teveel doorgeslagen, en vergeet men te vaak dat je voor jezelf en voor anderen moet zorgen.

Kijk, voor een vis in het water bestaat land niet maar voor mensen wel, bovendien is het land veel groter dan dat je nu denkt…….tenminste als je je ogen en oren opent. Er is veel te halen en te brengen!

Help hooggevoeligheid herkennen en erkennen en het nieuwe werken zal meer gebaseerd moeten zijn op menselijke waarden.

We zijn geen eenheidsworst! Help hooggevoeligheid herkennen en erkennen is gebaseerd op 3 dingen:

–          de behoeften van het individu

–          de behoeften van het collectief

–          de behoeften van het gezamenlijk milieu.

Donkere steegjes mogen eindelijk verlaten worden en de tijd is nu aangebroken om ons gezamenlijk op het pad van licht te gaan begeven. Daar waar het LEVEN IN JOU……..de weg aantoont!

Stress, burnout, depressie, overspannenheid en extreme hooggevoeligheid klachten verdwijnen als er zelf-waarde-besef voor in de plaats komt.

Wij allen zijn in de diepste basis gewoon heel gevoelige wezens.

Help hooggevoeligheid herkennen en erkennen en ga jouw eigenwaarde erkennen en en doe gewoon wat jij te doen hebt!

Jij hebt jouw gaven, jouw mogelijkheden die jou toebedeeld zijn, gekregen, om ze ook te gebruiken. In deze ZELF-WORDING ligt jouw geluk.

Als je meer wilt weten over dit onderwerp kan je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou verder gaan helpen met jouw proces.

 

PS Meer lezen kan ook HIER, inspiratie opdoen en delen kan op het FORUM, en door simpel hieronder op de deelknopjes te drukken geef je anderen ook deze bijzondere kans.

HIER GRATIS AANVRAGEN

 


3 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *