Alle emotionele problemen hebben een functie en hebben wel degelijk nut namelijk: herstel van evenwicht en balans in je leven. De vraag heb ik een burnout, ben ik overspannen of depressief is misschien lang niet zo interessant als men denkt. Menselijke problemen, en hun reacties daarop, kunnen problematische vormen aannemen die met zekere zorg en aandacht bekeken moeten worden en dan in eerste instantie door jezelf.

Heb ik een burnout zou dan ook vervangen kunnen worden door: waar kan ik informatie vandaan halen om inzichten te verkrijgen in mijzelf.

heb ik een burnout

Emotionele problemen hebben ingrijpende gevolgen voor iemands bindingen. Thuis, bij familie, vrienden, op het werk en bij verenigingen kunnen problemen ontstaan die je niet (meer) kunt hanteren.

Emoties blijvend verwerken is nodig omdat emoties een “tussenschakel” zijn tussen de problemen en tal van psychosomatische klachten.

Je kunt van huis uit gedrag aangeleerd hebben gekregen, wat goed of juist niet goed meer werkt in de loop van je ontwikkeling.

Heb ik een burnout kan te maken hebben met het alsmaar doorgegaan zijn zonder voldoende rust of afwisseling te nemen. Dit kan aangeleerd gedrag zijn zonder dat je jouw opvoeders hier de schuld van mag geven.

Zij konden hier misschien wel goed mee omgaan maar jij juist niet.

We zijn allemaal unieke wezens met unieke gedachten, gevoelens en gedragingen. Er dient dan ook een drastische heroriëntatie , ten aanzien van je beperkingen die nu gelden, te geschieden.

Een heroriëntatie ten aanzien van doelen en potentiële nieuwe doelen. Een “berusting en losmaking” van de ene kant en nieuw perspectief aan de andere kant.

Heb ik een burnout is mogen praten over hetgeen jou bezig houdt en lering trekken uit de pijnen, en in jou tempo.

Als je klachten, pijnen, depressies, emoties en gevoelens een te intens of bizar karakter hebben is het raadzaam om een arts te raadplegen. Soms is tijdelijke medicatie nodig om je lichaam even wat rust te gunnen.

Online educatie legt zaken bloot waar je enorm veel van kan leren. Behalve medicatie kan educatie je gevoel van welbevinden enorm verhogen. Een gevoel van machteloosheid kan omslaan naar een gevoel van eigen daadkracht hebben.

Zelf greep voelen in situaties en in jouw leven geeft eigenwaarde en zelfvertrouwen gevoel. Heb ik een burnout vervangen door een goed lichaamsgevoel en beter met jezelf overweg kunnen, dat is de grote uitdaging.

Als jij meer wilt weten over heb ik een burnout, of je wilt je draaglast verkleinen en je draagkracht vergroten, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN over aanvragen die jou daarbij helpen.

Het is de uitdaging of stress!

PS. Meer lezen op Facebook, reageren of vragen stellen.

HIER DIRECT AANVRAGEN