Geloof en vertrouwen (leren) hebben in jezelf doet wonderen. Elke dag opnieuw kun je kiezen om jouw aandacht gaan te verleggen. Als er zorgen, stressklachten, gezondheidsklachten zijn, kun je ervoor kiezen om het roer om te gooien en jouw frequentie gaan te veranderen, bewust.

Hartintelligentie doet stress verminderen en je goed doen gaan voelen.

Hartintelligentie Doet Stress Verminderen

Stop met slachtoffer zijn en ga zoveel mogelijk je eigen verantwoordelijkheid nemen voor eigen welbevinden. Ga zelf ontdekken hoe jij meer grip kunt krijgen op jouw emoties en gevoelens. Hoe jij je sterker kunt voelen in bepaalde situaties waar je nu geen grip op hebt. Overal, thuis, op je werk, in clubs en bij vrienden werkt het als je afstemt op je hart.

Elk mens heeft een innerlijk verlangen om zich verder te ontwikkelen.

Je hoeft niet altijd klachten te hebben om je verder te willen ontwikkelen of je verder te willen ontplooien. Persoonlijke ontwikkeling kan erg interessant zijn!

Hartintelligentie doet stress verminderen maar ook meer geluksgevoelens doen ervaren. Kennis van zaken alleen is niet genoeg je moet bepaalde kennis ook (leren) toepassen.

Wat ga jij ermee doen, waar begin je dan mee?

Hartintelligentie doet stress verminderen begint bij………… stil te zijn. Stil in jezelf. Even geen telefoon, t.v., computer, boek, maar gewoon luisteren naar jouw hart, wat jouw hart jou te vertellen heeft.

Zoek jouw innerlijke rust op.

  • Doe je ogen dicht en leg je hand op je hart.
  • Beeld je in dat je in- en uitademt via je hart. 6 Tellen in en 6 tellen uit.
  • Laat rust, liefde en compassie erin en laat dat ook weer uit je stromen. Letterlijk door je hart heen gaan.

Door deze oefening zo vaak als je kunt te doen, juist ook als je je heel goed voelt, gaat het een gewoonte worden. Je hoeft dan in situaties letterlijk alleen nog je hand op je hart te leggen…….en hartintelligentie doet stress verminderen. Je gaat je vrediger en rustiger voelen.

Je wordt letterlijk een ander mens!

Je traint als het ware jezelf op het herkennen en erkennen van het goede. Er is een veranderend bewustzijn op gang gekomen. Als jij jezelf voldoende toestaat om gelukkig te zijn, kun jij jezelf een richting insturen die jijzelf kiest.

Jij bent de enige die weet wat jij wil.

Hartintelligentie doet stress verminderen en doet mensen letterlijk laten genieten van ‘mooie uitzichten’ die zij zelf uitgekozen hebben.

Door zelf bepaalde keuzes te maken ‘lijn je jezelf uit’ als het ware.

Jouw persoonlijke levenswaarden zijn belangrijker dan dat je nu denkt. Jouw geluksgevoelens hangen af van wiens leven jij leeft. Zijn het de waarden van jezelf of leef je (nog) steeds volgens de ‘gedragscodes’ van je opvoeders? Heb jij je als het ware al ‘vrijgemaakt’ van oude gedachtepatronen?

Jij hebt elke dag de kans om met een schone lei te beginnen. Hartintelligentie doet stress verminderen omdat je nu eindelijk naar jezelf gaat leren luisteren.

De nieuwe wetenschappelijke inzichten duiden op ‘hartintelligentie doet stress verminderen’.

Nieuwe wetenschappelijk aangetoonde inzichten duiden op een intelligentie die verbonden is met het hart. Op ons eigen hart (leren) vertrouwen is de enige manier om verlost te worden van klachten en pijnen en om onze eigen identiteit te doorgronden.

Via ons eigen hart komen we tot een hogere vorm van kennis over onszelf.

Dat is echte communicatie, de eigen hoofd/hersenen, hart, lichaam verbinding. We denken nog TE vaak dat we alles zomaar kunnen ontlopen………we dienen echt rekening te leren houden met wie wijzelf zijn. Klopt……het kost enige moed…….maar……het loont.

Leer vertrouwen op jezelf dan weet je hoe je moet leven.

De bron van geluksgevoelens beleven ligt in jezelf! Hartintelligentie doet stress verminderen, het contact met je eigen hart herstellen en bovendien je totale kwaliteit van je leven verbeteren.

De verbinding met je eigen hart herstellen is de verbinding tot stand brengen met je eigen authentieke kracht, die er altijd is.

DAAR KLAREN WE DE KLUS!

Als je meer wilt weten, in deze FB groep kun je alvast wat inspiratie opdoen, of op deze pagina.

GRATIS RAPPORTEN HIER aanvragen zodat je er direct zelf mee aan de slag kan.

Op jouw eigen hartintelligentie!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *