Gezondheidszorg Onbetaalbaar
Komende Jaren. 

gezondheidszorg onbetaalbaar

gezondheidszorg onbetaalbaar

Wie naar de informatie van de massamedia of naar de gesprekken van patiënten/cliënten in de wachtkamer luistert, moet wel tot de conclusie komen dat volledige gezondheidszorg een utopie is in deze tijd.

Actuele discussies zijn gaande in de gezondheidszorg algemeen,  maar vooral ook over zorgkosten symptomen stress. Oorzaken van vele crisis situaties en het analyseren daarvan heeft een aantal heel belangrijke gegevens opgeleverd.

Dat de gezondheidszorg onbetaalbaar gaat worden de komende jaren staat vast…….. Er zal meer moeten gebeuren als het gaat om preventieve geneeskunde en gezondheidsopvoeding.

Gezondheidszorg onbetaalbaar door “slechte” levenswijze.

We zouden er met zijn allen meer bewust van moeten zijn dat onze “normale” symptomen stress voor een groot deel te wijten zijn aan een “slechte” levenswijze. Ik denk dan ook, en gelukkig velen met ons, dat de enige echte efficiënte voorzorgsmaatregel tegen deze beschavingsziekten, zoals symptomen stress is,  mensen trachten te laten inzien hoe belangrijk een verstandige en gezonde levenswijze is.

Veel zorgkosten kunnen drastisch verlaagd worden hierdoor.

Symptomen stress met gezonde leefstijl snel opgeruimd.

We stappen met onze symptomen stress naar onze huisarts. In de loop van de laatste 100 jaar hebben de medici in veel opzichten geweldige successen geboekt. De pillen helpen.

We voelen de onderdrukte gevoelens niet meer en we gaan gewoon door. Verschijnselen burnout kan weer een gevolg zijn. Opnieuw medicatie! En wie geneest heeft gelijk!

Maar………..zijn we dan ook werkelijk “genezen”?

Er zijn enorm veel zorgkosten mee gemoeid geweest en uiteindelijk komen onze symptomen stress terug omdat wij ze niet in de basis hebben aangepakt.

Met een gezonde leefstijl, en dat is echt niet de hele dag sporten of alleen maar groen eten, kunnen we onze symptomen stress heel goed verminderen en zelfs geheel laten  verdwijnen. Dat gezondheidszorg onbetaalbaar is geworden ligt voor een groot deel bij de wetenschap en de traditionele “reparatiedienst”.  Terwijl de hulpverleners in de gezondheidszorg meer een preventieve taak zouden moeten hebben. Gericht op preventie dus i.p.v. behandelen met medicatie.

Wanneer u het gevoel hebt dat u serieus iets wilt doen aan uw symptomen stress, u beseft ook dat gezondheidszorg onbetaalbaar gaat worden, en u wilt uw gezondheid en welbevinden voor uzelf optimaliseren, dan kunt u NU HIER DIRECT onze GRATIS brochures aanvragen zodat u direct kunt beginnen met uzelf topfit en vol van energie te voelen.

Op uw gezondheid!

Ps….. Als u enig inzicht hebt gekregen druk dan op de Like knop, deel het met uw vrienden van Facebook en Tweet het weg! 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *