Velen zijn op zoek naar manieren om uitdrukking te kunnen geven aan datgene wat het diepste in hun natuur leeft. Mensen, in wezen spreken we allemaal dezelfde taal en we beschrijven dezelfde werkelijkheid. Het gevoel van hulpeloosheid heb jij niet alleen. Weldra zullen de inzichten steeds meer doorsijpelen bij iedereen.

Het gevoel van hulpeloosheid geeft stress, burnout, overspannenheid en depressies.

gevoel van hulpeloosheid

Mensen weten bijna niet meer waar ze naar toe moeten gaan om het gewoon over hun menselijke emoties en gevoelens te hebben. De buurvrouw is niet meer thuis, manlief heeft geen tijd, vrouwlief ook niet, zij is ook werken, bovendien is er helemaal geen tijd, geld en ruimte meer voor.

We hebben het allemaal te druk met ons eigen leven waar soms ook een gevoel van hulpeloosheid zit rond te dolen. De machtigste mediavoertuigen, het internet, bieden jou ongekende mogelijkheden aan om het gevoel van hulpeloosheid te gaan onderzoeken.

Voor veel mensen is het mogelijk volstrekt nieuwe informatie. Toch voor de meesten onder ons, zullen het diep al wetende bevestigingen zijn. Iedereen die een gevoel van hulpeloosheid ervaart dient in eerste instantie te beginnen bij zichzelf.

Gezondheid en welzijn, evenwicht en balans voelen, begint bij het kennen van jezelf. Ook jij bent een uniek persoon, met een unieke achtergrond, met aangeleerde patronen die misschien wel wat aangepast moeten worden aan je hedendaagse leven.

Groeien, ontwikkelen en weer doorgroeien, steeds aanpassingen doen, gelden voor ieder mens. Het hele leven is een aaneenschakeling van processen en veranderingen.

Een gevoel van hulpeloosheid kan het grootste cadeau zelfs zijn wat je ooit overkomen zal!

Het aangeboren zelfgenezende vermogen van mensen mag vandaag de dag weer aangesproken worden zeker als het gevoel van hulpeloosheid overheerst. Goede EDUCATIE kan hier het reddende fenomeen voor je zijn.

Lezen hoe anderen het deden, hoe anderen door moeilijke periodes heen kwamen, horen en zelf ondervinden wat het met jou doet als je nieuwe tips en mogelijkheden aangereikt krijgt.

Het toepassen en uitproberen moet je natuurlijk helemaal zelf doen. Niemand anders kan het voor jou oplossen als jij het zelf niet doet. Maar……je moet wel weten hoe en wat.

Individuen zelf hun eigen bronnen laten vinden, hun eigen bronnen van geluk en gezondheid laten ontdekken en steeds dichterbij hun diepste innerlijke gevoelens laten komen, daar gaat het om.

Dit alles is niet alleen te vinden in de wetenschappelijke en harde theorieënwereld, maar op het pad waar we allemaal als gelijken op wandelen.

We hebben behoefte aan onszelf te mogen en kunnen zijn in een wereld waar ook iedereen dat begrijpt.

Ontdek zelf en leer je eigen “wapenuitrusting” kennen zodat evenwicht en harmonie voelen ook voor jou een waarheid is geworden, ondanks voortschrijdende en allerhande moeilijke of minder moeilijke situaties.

Lees hier meer over op Facebook, en geef daar je reactie hoe jij dat doet.

Ontdek hoe jij het evenwicht kunt vinden en het gevoel van hulpeloosheid voorgoed achter je kunt laten, door HIER GRATIS RAPPORTEN over aan te vragen en er direct mee te starten.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *