De meeste problemen die je ervaart in je leven ontstaan in je eigen denken en doen. Elk mens stuurt zelf zijn gedachten in een bepaalde richting om de ‘vraagstukken’ van zijn bestaan wel of niet op te lossen. Met de energie van jouw eigen richting-denken kun je jouw gevoel van eigenwaarde vergroten, verkleinen of helemaal verpletteren. Waar kies jij voor?

Hoe jij jouw gevoel van eigenwaarde vergroten kunt.

gevoel van eigenwaarde vergroten

De vele stress en burnoutklachten van vandaag de dag vragen om nieuwe inzichten en zelf-acties.  Hoe zelf met deze klachten aan de slag te kunnen gaan. Hoe een draai te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welbevinden. Anderen de schuld geven voor je niet goed voelen kan niet langer.

Ook al is;

  • het heel druk op je werk,
  • zijn je kinderen lastig,
  • moet je mantelzorgen,
  • is je partner respectloos,
  • heb je geldzorgen,
  • of zit je zonder werk,

jij bent verantwoordelijk voor hoe je denkt en wat jij er mee doet. Je gevoel van eigenwaarde vergroten betekent niets anders dan ook werkelijk de verantwoordelijkheid nemen voor jouw situatie en goed te gaan kijken hoe jij er in zit en wat jij er zelf aan kan (gaan) doen.

Waar houden jouw gedachten zich mee bezig?

Iedereen kan zelf aan de hand van zijn huidige leven vaststellen, met welke eigen gedachten en handelingen hij bezig was, hoe zijn leven tot nu toe is gevormd. Of dat door zichzelf is gevormd, of door anderen. Ziet jouw huidige leven eruit zoals jij dat wenst? Nee? Dan betekent het dat jij nu anders mag leren denken om andere, fijne resultaten te krijgen. Jouw gevoel van eigenwaarde vergroten is anders leren denken en doen, om andere, fijnere ‘uitslagen’ voor jezelf te gaan bewerkstelligen.

Moet je daar andere dingen voor doen? Ja.

Heel simpel. Je leeft nu in het resultaat van hoe je dacht en deed. Ook jij hebt vrijheid van handelen en ook jij beschikt over de krachtige energie van het anders en opnieuw leren denken.

Denken dat ook jij kan bewerkstelligen dat jij een waardevol mens bent en je zo ook kan voelen. Door de juiste educatie, de juiste input daarvoor te halen, ergens waar jij leert hoe jij dat jezelf weer kunt geven. Bij een laagdrempelige ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw eigen leven weer in handen nemen.

Jouw gevoel van eigenwaarde vergroten en je eigen leven weer in jouw handen nemen. Ondanks alle zorgen en stress, waar je nu mee tobt, is het nu belangrijk dat je het nu onderkent, erkent dat het er nu is, en dat het nu tijd geworden is om het heft weer zelf in je handen te gaan nemen.

Er zijn wel degelijk oplossingen en binnen ieders handbereik, als je tenminste wilt zien dat je zelf verantwoordelijk bent. Je wil je eigen problemen onder ogen zien en erkennen dat ze er zijn, nu.

Je gevoel van eigenwaarde vergroten betekent daadwerkelijk je eigen aandeel, je eigen waarde (leren) tonen, dat jij het zeker waard bent om jouw situaties te willen verbeteren. En te willen leren hoe dat te doen. Te denken dat jij dat ook kunt en ook werkelijk aan wilt gaan.

De wens te hebben voor jezelf dat het je ook gaat lukken. Dat is jouw eigen energie bewust de goede kant op sturen!

Jouw wens is het bevel om nu de goede richting in te gaan.

Jij gaat jezelf het bevel geven de positieve richting in te gaan, de energie van jouw leven bewust opstuwen. Het gaat daar naar toe waar jij het wil hebben. Dat is jouw gevoel van eigenwaarde vergroten.

De gevolgen van ‘ondoordacht’ leven is nu verleden tijd voor jou. De gevolgen van ‘ondoordacht’ leven is overal zichtbaar in de wereld om ons heen. Wat wens jij nu voor jouzelf?

Jouw energie van jouw leven toont alternatieven om jouw weg te verbeteren, als jij ze wil zien. Sta jij daar open voor?

Wil jij pijn lijden of je leven leiden? Ook in deze FB-groep kan je al een beetje kennismaken.

Ontdek de wereld van jouw persoonlijke ontwikkeling en vraag HIER GRATIS RAPPORTEN AAN om veranderingen daadwerkelijk aan te kunnen gaan.

Op jouw gezondheid!

Deel dit bericht als jij denkt dat ook je vrienden hier iets mee kunnen.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *