Wat belemmert je in je leven? Wat heb je nodig om je goed te voelen, om krachtig en sterk in het leven te kunnen staan? Zelf aan het hoofd staan van jouw leven betekent zelf beslissingen kunnen en durven nemen. Het nieuwe ‘therapeutische’ werk is niet langer alles aandragen op een presenteerblaadje maar juist die ruimte bieden waar men het zelf leert oplossen.

Emotionele balans versterken door creatieve counselling toe te passen op jezelf.

emotionele balans versterken door creatieve counselling

Leer doen wat je echt graag doet en voel het weer stromen in jouw lijf. De tijd is voorbij van de systemische aanpak. Van zo en zo moet je het doen. En van zo hoort het. Nee, de ene dynamo vult de andere aan. Voor iedereen en in alle beroepssectoren ook geldt; ook al heeft iemand meer ‘gestudeerd’, zij zijn niet alleswetend.

Mensen leven en werken naast elkaar en het is allemaal aanbod. Aanbod van unieke kennis, talenten en vaardigheden, willen en kunnen NAAST elkaar.

We gaan ons massaal oriënteren op hulpbronnen die ons ondersteunen in dit proces.

Door jezelf ‘nieuwe speelruimte’ te geven kan je groeien en ontwikkelen. Je emotionele balans versterken door creatieve counselling is niets anders dan ‘nieuwe ruimtes’ betreden en openstaan voor hulpbronnen die jouw proces van ontwikkeling ondersteunen. Een plek waar jij mag ‘spelen’ is soms nodig, ook voor volwassenen.

In de hedendaagse bedrijven en instanties worden we nog te veel behandeld als kleine kinderen. Zelfzorg, zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid voor eigen welbevinden en delen van kennis, dat zijn de sleutelwoorden van deze tijd.

Je eigen emotionele balans versterken door creatieve counselling is ja-zeggen tegen het proces van ontdekken en willen groeien en leren in bewustzijn.

Bewustwording, persoonlijke ontwikkeling is evolutie, is groeien, is je VRIJ VOELEN.

Ook jij kan leren hoe over mentale blokkades te stappen en hoe jij je belemmerende overtuigingen kunt herzien en ‘bijschaven’. Een innerlijk vrijheidsgevoel heeft alles te maken met je emotionele balans versterken door creatieve counselling.

Ken jij je eigen krachten en talenten voldoende? Ben jij bewust van je eigen kunnen? Wil jij leren hoe goed om te gaan met je eigen emoties en gevoelens? Of van die van anderen beter herkennen en er ook beter mee om kunnen gaan?

Jouw emotionele balans versterken door creatieve counselling heeft niets met schilderen, dichten of beeldhouwen te maken maar alles met open staan voor ook andere werelden dan de rationele harde wetenschap.

Het heeft alles te maken met de gevoelskant, het emotionele stuk, de menselijke kant. Dat is het hem precies waarom velen ‘vastlopen’. Dat is waarom stress en burnout zoveel voorkomen vandaag de dag. Mensen lopen letterlijk vast IN zichzelf.

Je emotionele balans versterken door creatieve counselling is leren EREDIVISIE SPELEN!

Je voelt, leeft en werkt, handelt vanuit een hoog level leven. Als je het gevoel hebt je leven grotendeels zelf in de hand te hebben, voel je je vrij want je kunt goed omgaan met emoties en gevoelens. Dat is het gevoel van eredivisie spelen.

Het wil natuurlijk niet zeggen dat er geen vervelende dingen meer gebeuren, je kan er mee omgaan, het voelt steeds toch goed. Je verleden, je heden en je toekomst zijn je brandstof voor jouw weg! Elke keer opnieuw……’blokkades’ zijn opgeruimd!

Als jij de behoefte voelt om meer te weten over hoe je emotionele balans versterken door creatieve counselling, dan kun je HIER GRATIS RAPPORTEN AANVRAGEN.

Ook in deze FB-groep kan je dagelijks tips en educatie halen en ook HIER inspiratie opdoen.

Deel dit bericht als jij denkt dat je je vrienden hiermee ook van dienst kan zijn.

Hier GRATIS aanvragen

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *