Iemand heeft zich een wereldbeeld geschapen op basis van de optelsom van zijn ervaringen. Dit beeld stelt hem in staat wel of niet goed met eigen emoties en stress symptomen om te gaan. Als je weinig greep voelt over jezelf en in situaties kunnen deze gevolgen je stress klachten geven.

Emoties en stress symptomen zijn reflexmatige gewaarwordingen waar je niet bang voor hoeft te zijn.

emoties en stress symptomen

Vele mensen zijn bang van hun emoties en stress symptomen. Dit hoeft niet. Emoties en stress symptomen zijn bedoeld om een verandering teweeg te brengen in je leven. Er mag een aanpassing komen. Je voelt de emoties en stress symptomen dan ook niet voor niets.

Als je verdriet voelt bijvoorbeeld kan dat te maken hebben met een verlies van iets of iemand waar jij een binding mee had. Wat niet wil zeggen dat je per se ook moet huilen als het verlies er is. Ook verdriet kan andere gevoelens geven. Bijvoorbeeld zweten, hartkloppingen, onrust of wat dan ook.

De emoties  en stress symptomen zijn bedoeld als ontlading, heroriëntatie en verwerking van bepaalde situaties.

Emoties en stress symptomen verwerken door ze te herkennen maar vooral te erkennen dat jij ze hebt.

Emoties en stress symptomen mogen er zijn, ook bij jou. Ieder mens in elke cultuur en overal ter wereld heeft emoties en stress symptomen. En in de basis zijn ze nog hetzelfde ook. Dat is tevens de reden dat we emoties en stress symptomen vaak opmerken  bij de ander. We kennen ze namelijk zelf ook maar durven er heel vaak niet goed voor uit te komen.

Dat geeft dan de blokkering.

Erkennen aan jezelf dat je bang bent, boos of verdrietig, dat je walgt van iets of iemand of dat je blij bent met iets. Vertel het, zeg het en breng het naar buiten. Deel je emoties en  stress symptomen gevoelens met iemand die je vertrouwd. Zoek gelijkgestemden op.

Emoties en stress symptomen kunnen iemand doen groeien en helemaal verlossen van alle narigheid!

Je leven zal veel aangenamer voelen en prettiger worden als je nieuwe perspectieven gaat zien om je emoties en stress symptomen goed te kunnen verwerken. Educatieve programma’s die jou inzichten geven zullen een wereld voor je openen.

Je gaat weer helemaal bij jezelf uitkomen en leven vanuit jezelf. Dat is een heerlijk ontspannen en relaxt gevoel wat je gaat uitstralen ook. Ook jij bent het waard en jij mag jezelf laten zien hoe jij in wezen bent.

Als jij meer wilt weten over emoties en gevoelens en hoe je beter leert omgaan met je emoties, dan kun hier je HIER GRATIS rapporten over aanvragen die jou direct al die informatie geven waar je meteen al iets aan hebt.

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, en te Liken, Linkedin en Twitter geef je anderen ook deze unieke mogelijkheid!

 

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *