Wat kunnen mensen het zichzelf toch moeilijk blijven maken door alsmaar te blijven piekeren en in het hoofd blijven zitten. Hoe dom kunnen we zijn om onze eigenwaarde niet (meer) te beseffen. Als mensen  hebben we op elke leeftijd, op elk tijdstip van de dag de vrije keuze om onszelf weer gaan te (her)ontdekken. Eigenwaarde weg, hoe terug is de vraag.

eigenwaarde weg

Eigenwaarde weg, het is ons hoogste goed hoe kan dat weg zijn?

Van kleins af aan hebben we allemaal mensen om ons heen gehad die zelf misschien ook “slachtoffer” zijn van hun opvoeding. In hoeverre iemand zich laat beïnvloeden is een zeer complexe zaak.

Hoe jouw eigenwaarde weg is geraakt is op zich niet eens erg interessant. Hoe jouw zelfvertrouwen terug te krijgen en hoe jouw klachten te verminderen of geheel te laten verdwijnen is wel van belang.

Klachten over je gezondheid, stress en burnout, is het gevolg van een reeks omstandigheden waarbij jij niet jouw eigenwaarde hanteerde. Je leerde als het ware een slechte manier aan om niet goed voor jezelf te zorgen. Sterker nog, de hele chemie van je lichaam reageert gewoon door na bepaalde situaties. Het is een cirkel van oorzaak en gevolg.

Eigenwaarde weg, hoe zien terug te krijgen en je hoogste mogelijkheden waarmaken.

Inzichten verkrijgen in je leven. Je eigen hooggevoeligheid leren kennen en erkennen, en een manier vinden om er goed mee om te gaan. Dat is jouw eigenwaarde! Jij mag jouw unieke talenten leren kennen en leren gebruiken. En met zelfvertrouwen. Persoonlijke ontwikkeling is je eigen “genezend vermogen” opnieuw aanspreken, leren kennen en vergroten. Eigenwaarde weg verruilen voor jouw potentiële mogelijkheden.

Jij mag zelf kiezen. Langzaam meer problemen krijgen of de mogelijkheden van je innerlijk leven onder ogen gaan zien en uit gaan werken. Het is ECHT nuttig de gevoelens die je ten opzichte van jezelf koestert te verbeteren en je capaciteiten gaan te vergroten.

Eigenwaarde weg of eigenwaarde weer voelen, en je oorspronkelijke energieke fitheid weer terug krijgen.

Als jij weer greep krijgt op jezelf verbetert je innerlijk helemaal. Klachten verdwijnen en je voelt je weer fit en energiek. Je blaakt van zelfvertrouwen  en je straalt het uit. Anderen pikken het op hoe jij veranderd bent.

Jij hebt iets bij te dragen en gezond zijn is nuttig zijn. Voor je directe omgeving ben je een voorbeeld. Jouw eigenwaarde weer voelen maakt dat je weer een blij mens bent.

Als je meer wilt weten over HOE jouw eigenwaarde weer terug te vinden is, dan kun je HIER GRATIS unieke en levensveranderende informatie over aanvragen. De zoekenden zijn te helpen!

 

PS. Door dit bericht te delen op Facebook, Linkedin of Twitter geeft u anderen een bijzondere kans.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *