In ons prachtige, onvoorspelbare leven, hebben we altijd onze innerlijke leidraad nodig. Ons eigen navigatie systeem hebben we gekregen om het ook te gebruiken. Of we nu achter het stuur zitten, aan het vergaderen zijn, borstvoeding aan het geven zijn of op het station liggen te slapen, onze eigenwaarde herontdekken betekent vrij van stress zijn.

 

Eigenwaarde herontdekken en zelfkennis hebben, is nodig om te slagen.

Eigenwaarde Herontdekken

Eigenwaarde Herontdekken

Om vrij te zijn van stresssymptomen en andere gezondheidsklachten, die ons belemmeren, is het belangrijk om je eigenwaarde te voelen. Om het gevoel te hebben dat je slaagt in het leven, ongeacht wat je doet, is……… enige zelfkennis nodig.

 

Je eigenwaarde herontdekken is van belang, als je levendig en vreugdevol wilt leven. Zonder eigenwaarde voel je je machteloos, en heb je niet voldoende zelfvertrouwen. Dat geeft je altijd in een of andere vorm stress klachten of andere gezondheidsproblemen.

 

Maar……………………….maak je niet meer zorgen dan nodig…………………..de natuurlijke eb en vloed is altijd aanwezig en je kunt te allen tijde, je eigenwaarde herontdekken. Je bent gewoon even vergeten echte bewuste aandacht te schenken aan jezelf……………………en…….. volledig verlies van zelfkennis en intuïtie is er nooit.

 

Eigenwaarde herontdekken, er kunnen verschillende redenen zijn waarom je dat wilt.

–          Misschien wil je gewoon meer helderheid over de richting die jij op wil gaan.

–          Misschien wil je een blij leven hebben en heb je dat nu niet.

–          Misschien wil je creatiever worden, een betere relatie, of fijnere, intiemere contacten met je familie.

Fysieke en emotionele verwarringen hebben bijna altijd te maken met een laag eigenwaarde gevoel en met te weinig zelfvertrouwen.

 

Het zal je echt sterker maken als je weet wat je moet weten. Je eigenwaarde herontdekken heeft niets te maken met bijzonder zijn, maar is het natuurlijke vermogen versterken, wat ieder mens in de basis heeft. En soms zijn we gewoon even een aantal dingen vergeten, of hebben we een aantal zaken verdrongen. Om wat voor redenen dan ook. Zelfs dat is niet eens belangrijk!

 

Het is allerminst belangrijk om alles te weten, of van te voren te weten, nee, het gaat wel om een kristalheldere waarneming te ontwikkelen en dat voor je eigen groei.

 

Want:

 

Je eigenwaarde herontdekken biedt je vele voordelen.

–          Je zult veel rustiger worden, je leeft meer in het moment.

–          Je voelt je positiever t.a.v. vele situaties in je leven.

–          Je eigen talenten worden helderder en duidelijker voor je.

–          Je bent veel meer bewust en opmerkzamer van wat je doet, en niet doet.

–          Je verspilt geen tijd en energie meer aan dingen die je niet belangrijk acht.

–          Je gaat ontdekken wat jouw ding is!

–          Je voelt je daar ook mee verbonden.

–          Je blijft verder ontwikkelen en groeien omdat je het steeds leuker gaat vinden.

–          Je zelfvertrouwen en zelfkennis blijven groeien, en je voelt kracht komen.

 

Je eigenwaarde herontdekken is: je als een beginner opstellen, net als kinderen doen. “Vol van jezelf zijn”. En dat op je beste manier en niet twijfelen aan je geschiktheid. Ook jij bent geschikt. Een beetje sceptisch is goed natuurlijk anders ga je zweven. Gebruik je gezonde verstand!

 

Als u het gevoel hebt: ik wil mijn eigenwaarde herontdekken, dan kunt u GRATIS RAPPORTEN aanvragen, die vol staan met nuttige informatie, om direct al toe gaan te passen in uw eigen leven. Langzaam zal ook uw eigenwaarde gevoel weer opperbest zijn.

Op uw vitaliteit en gezondheid!

Ps. Meer lezen op Facebook, reageren of vragen stellen.

HIER AANVRAGEN


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *